Fåret Shaun

Godmorgon!

Här har vi varit vakna sedan strax innan sju, lite tidigt för att vara oss men det var Elwira som vaknade upp då pigg som en lärka, så det var bara att stiga upp. Är hyfsat pigg trots allt, gick och la mig innan tolv och det gör en del.

Elwira har ganska nyligen börjat gilla kolla på barnprogram på morgon/kväll och just nu sitter hon och kollar på favoriten Fåret Shaun, skön serie det där, hihi! Varje gång programmet börjar så härmar hon alltid fåren när de kör med armarna i luften, då gör hon likadant och blir jätteglad -tok sött!

Ska passa på att börja plocka lite här hemma innan det är dags för mig att cykla med henne till förskolan. Är lite duggregn här idag, något som är mindre mysigt kanske. 

men först ska jag göra två flätor i hennes hår innan vi far, det är tydligen bara det som gäller för henne nu, hon ska vara som pippi tycker hon! "Pippi ofsar i hååjet" säger hon att hon ska ha  :-) (Pippi tofsar i håret)

Ha en fin dag!

Funderar på att köpa första serien av fåret Shaun som hon gillar :-) "Shaan Shaan" kallar hon honom ;-)

Postat av: Maja

Fåret Shaun är ju asskön:)

2010-09-08 @ 08:13:41
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Therese

gud vad sött, kanske Vigg med gillar. Vilken tid går det på och kanal? kramar

2010-09-08 @ 08:21:17
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

Godmorgon gumman..Så mysigt att din son gillar titta på barnprogram,,märks att de blir bara större o större våra små.Min älskar med titta på tv :) Hoppas att du får en bra dag,,,Hoppas att sessan din trivs på dagiset.Får snart ta tag i att skriva in min prins på dagis fast det inte är förs nästa år kanske till sen sommaren eller hösten...får se hur allt kommer se ut..känns som vi kommer planera in ett syskon snart till wille...tar en dag i taget..Ha en skön dag söta.kram kram

2010-09-08 @ 08:40:45
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: sandra

Alvin gillar också Fåret Shaun, eller Bä Bä som han säger! JA det gäller att få tid med träningen, inte det lättaset som sagt.. Du skulle inte vilja följa med på ett lunchpass spinning någon dag? Om det fungerar för er, A sa att han kanske kunde komma hem någon dag om jag ville göra det. Det är på Onsdagar, Fredagar kl 12.. Kram!

2010-09-08 @ 10:10:57
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Katrin

Haha, ja gud, både jag och Leo älskar fåret Shaun! "Shaan shaan mamma" säger han ;) vi både sjunger och skrattar ihop =)



Men oj, var det så mkt att göra på huset! Ja då är det ju mindre skoj.. Hoppas ni får tag i ngt annat snart då! Du får hålla oss uppdaterade =)



Kram

2010-09-08 @ 12:29:29
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Pauline

Hihi förstår att hon diggar fåret Shaun. Det gör jag med. ;) Sjukt kul ibland faktiskt.

2010-09-08 @ 13:31:24
URL: http://pallans.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Det var riktigt gulligt när hon gjorde så där med armarna.Och programmet var roligt även för vuxna om man har lite humor.haha Kram

2010-09-08 @ 22:57:02
Postat av: Rövarmamman

Min prinsessa älskar honom med å fåret Timmy:) ha en fin dag, kramar

2010-09-09 @ 10:20:04
URL: http://Roxenmo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: