Nästan själv

Det är extra tyst om kvällen just i denna stund, barnen sover som vanligt så det är inget ovanligt men Marcus har åkt iväg till Karlstad och ska vara där över helgen och träffa några polare.
Trevligt för honom med sovmorgon och restaurangbesök, bio mm! unnar honom så klart att få åka bort ett tag, det händer ju liksom aldrig här vanligtvis.
Sitter och funderar på när JAG också ska åka bort över en helg ;-) Fast å andra sidan kanske en hel helg kanske skulle kännas för lång tid att vara borta från barnen? Men en natt skulle vara helt ok.
Våra två små vaknar strax innan åtta i princip varje morgon, så det känns som en väldigt normal tid för en småbarnsförälder som jag, så jag klagar verkligen inte :-) Barnen sover ju även hela nätterna. Men att få sova, vakna upp och bara ha sig själv att tänka på vid något tillfälle skulle säkert vara skönt någon dag ;-)

På tal om att sova idag har jag vandrat runt osminkad, i princip ofixad och varit rätt trött hela dagen så det blir tidig kväll för mig del snart, "måste bara" får det var slut med snart... Jobbar även hela helgen så behöver nog lite extra sömn.
Blir en konstig helg som kommer, utan M och så kommer jag jobba så barnen kommer jag få träffa några timmar mindre, så det blir något nytt, men kommer givetvis gå så bra så.
Kraaam

Postat av: Petra

ja vi mammor skulle få en helg på spa el nått haha,jag ska sova borta en HEL natt om en månad men det känns pirrigt guuud undrar om jag klarar det men det får bara lov att gå:)kram

2010-10-28 @ 22:29:24
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Katrin

Ja absolut, en egenhelg eller iaf en egennatt på hotell med all inclusive skulle varje mamma få! Minst en gång i månaden ;) hihi



Tack gumman! Ja det är helt sjukt vilket flyt jag har nu! Har aldrig ngn tur så det är så skönt så =) Speciellt med allt strul med pengar och a-kassa som är nu..



Och ni komme rha en toppen helg tror jag, jag och Leo brukar alltid mysa lite extra när R sovit borta, som att han vet att det är son-mamma tid och är extra go och mysig, underbart =)



Sov gott nu

kramkram

2010-10-28 @ 22:41:34
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Mrs_A

Ja man behöver verkligen unna sig egentid, men man saknar ju sitt barn något så fruktansvärt när man är ifrån dem. Det kanske bror på att min lilla bara är 4 mån, men blir det bättre?

2010-10-28 @ 23:11:12
URL: http://emiracle.blogg.se/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Hihi, sådär tänker jag också ibland när Patrik är iväg på allt möjligt. Inte för att jag missunnar honom utan det är han verkligen värd men ibland funderar man på varför man inte gör mer själv...

Men du, kom hit vettja så gör vi restaurangbesök, bio, etc. i Karlstad. Det är ju supernära här. Eller för den delen något roligare som att shoppa t.ex. som vi tjejer är så duktiga på, thi.

Kram och godnatt

2010-10-29 @ 00:52:45
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Sandra

Ja det brukar jag också fundera på när Andreas är iväg, ikväll ska han på middag med jobbet.. Nog för att han är värd det men jag skulle också vilja komma iväg ibland :-) Hoppas helgen går bra! Kommer ni på dansen på söndag? Kram

2010-10-29 @ 08:33:03
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: DINARAS FAMILJELIV

Det är klart att du ska åka iväg någonstans!!!! Det brukar min mamma säga till mig när jag ska iväg eller har varit iväg och känt lite dåligt samvete! haha



Önskar dig o familjen en härlig helg! :)

2010-10-29 @ 08:58:53
URL: http://dinarasblogg.blogspot.com
Postat av: Nathalie

Klart du ska ha egentid, det är viktigt!! Det är vi noga med hemma hos oss. Andreas tycker om att gå på bio på sin egentid. Ja har bla. varit på spa och kryssning.

fast det måste jag nog säga att det är jag som gör mer saker själv än vad han gör!

Har läst ifatt lite tidigare inlägg nu, vad snygga skorna var och så söt Ludde är i sin säng! Finns det där påslakansetet i andra färger?

Det är samma med Nova när det gäller lager på lager hon tycker det blir "så tjockt" som hon säger! Hon vill helst gå barfota och i linne bara!:O

Kram*

2010-10-29 @ 10:24:21
URL: http://nathalieboquist.blogg.se/
Postat av: Therese - Colins mamma

Hade nog inte heller kunnat åka bort en helg utan Colin riktigt ännu, möjligen en natt! :)



Hoppas du får en fin fredag, KRAM

2010-10-29 @ 12:48:02
URL: http://minbebis.com/blogg/hostherese
Postat av: Bente

Du kan få komma till mig och bli bortskämd vännen. Då kan vi mysa o bara va :) kram

2010-10-30 @ 20:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: