Vildast av dom alla

Det var som sagt premiärbad för mig och Ludwig på babysimmet idag. Jag kom dit i god tid och hann i lugn och ro kika runt på stället och kollade på gruppen som babysimmade innan och det var ju såå spännande tyckte Ludwig.
Man var tvungen att duscha och tvätta håret på plats, vilket kändes sådär , iallafall att tvätta håret där hade jag gärna sluppit, men det var deras regler för att hålla god vattenkvalite så det var ju så klart bara att följa dom.

Jag är verkligen ingen badanka utan en riktig badkruka och var lite smått nervös innan vi klev ner i vattnet men vattnet var ju så varmt och skönt och hur mysigt som helst med Ludwig så det var bara en trevlig känsla.

Ludwig var helt VILD & galen i vattnet så fort vi kommit ner och hela hans kropp var i full action hela tiden. Sparkade och sprattlade med armar och ben för fullt, precis som hemma i badkaret men det här var ju lite annat och det var som Ludwig var på fest! Skrattade och plaskade för fullt i vattnet! Inget annat barn var som Ludwig vill jag lova, de flesta var rätt lugna, förutom en som skrek från början till slut då.
Instruktörerna skrattade åt min lilla Ludwig och sa; " ja här har vi en som verkligen gillar att bada!"
Jisses vad kul jag hade med honom i vattnet och jag måste bara ha med mig någon nästa gång som får filma min lilla vilding, sjukt kul!

Han var som vanligt nöjd hela tiden och innan jag åkte hem ammade jag och efter det somnade han som en stock.
Var lite smått störande med babyn som skrek under hela tiden i vattnet och sedan i omklädningsrummet efteråt var många väldigt griniga och det var världens liv, jag är ju inte van vid sådant barnskrik så jag blev nästan lite stressad där och Ludwig undrade nog också vad tusan det var för liv & gap, för hans fina blå var ännu större än vanligt där ett tag  :-)

Skulle jag beskriva Ludwig med tre ord så är det Vild, pigg & glad, minst sagt! älskade fina barn jag har *kärlek*


Postat av: Sandra

Vad kul att han gillade det! Jag är ju rätt van med bebisskrik just nu därför väntar jag tills Edvin är några månader äldre så kanske han inte skriker lika mycket ;) Fast det börjar redan bli bättre! Kram

2010-03-20 @ 20:48:26
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: cdot

min son är likadan, blir helt galen av lycka i vatten. Hans syster tycker nästan att han är lite väl sprallig i badkaret, hon brukar få en ellere två sparkar i ansiktet. Han skulle älska babysim thats for sure...

2010-03-21 @ 08:51:55
Postat av: Linda

Mysigt!

Vi ska ida på sista gången på denna kurs. Vi har gått tre kurser men ska ta en paus efter denna.

Vi kommer att gå och bada själva, kanske sätter igång efter sommaren igen.

2010-03-21 @ 10:14:02
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: ISA'S STYLE - STYLE BY ME

åh, så roligt!=)

2010-03-21 @ 10:58:00
URL: http://isasstyle.blogg.se/
Postat av: Ingela

Vad skoj med babaysim och att Ludwig gillade det så mycket!



Ang. bloggdesignen så tycker jag den nya är jättejättefin. En sak som jag dock stör mig på är att den är högerställld och jag måste scrolla åt höger för att kunna läsa texten. Jag vet inte om någon annan har påpekat det också? Jag använder Explorer.



Kram och ha en fin dag!

2010-03-21 @ 11:30:58
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Erika svarar:

Cdot: det var verkligen mycket bättre än jag trodde med babysimmet, så det rekommenderar jag er verkligen till att börja med, och speciellt om du också har en liten fisk ;-) kraam

2010-03-21 @ 14:46:06
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Therese

Kul att det blev lyckat! Jag och Saga uppskattade också babysimet när hon var liten!

2010-03-22 @ 10:49:26
URL: http://www.thereseedberg.blogg.se.
Postat av: ullisar

oj va kul att han (och du) gillar bäbisim! jag är som du vet ett stort fan och tänkte försöka börja lite på egen hand när Milla blir stor nog. några dyk blir det inte såklart, men skulle vilja vänja henne vid vatten utanför badkaret iaf :)



det där med barnskrik är jobbigt. som mamma till ett kolikbarn borde jag vara "van", men det är nästan tvärtom. dock blir jag aldrig irriterad, tycker bara synd om både barn och förälder. det är ju stressande för så många, och eftersom jag vet att många tänker och tycker som du blir det ett extra stressmoment att försöka trösta otröstlig bäbi. nu har jag ju fått en lugnaste-bäbin-i-stan så jag förstår på ett nytt vis hur jobbigt vi faktiskt hade det med Maali. vi visste ju inget annat då, men nu vet jag hur mysigt och härligt det kan vara med en liten bäbi!



lycka till med fortsatta simmet! och hejja dig som tvättade dig ordentligt. det är såå många lortgrisar som inte bryr sig - det tycker jag är asaäckligt!!



krams!

2010-03-24 @ 00:34:26
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: