En bra första mars

Elwira som haft namnsdag idag hälsar och tackar för gratulationer :-) Är så nöjd med hennes namn, för det passar henne perfekt!

Ludwig liksom jag har varit förkyld här nu ett par dagar men nu är han mycket bättre. Är "glad" att han åkte på förkylningen istället för magsjukan som jag och M fick nyligen.
Elwira verkar ha stått emot allt, jätteskönt så i morgon blir det förskola för hennes del.

Har varit blaskigt och snöat en massa här idag, men ingen snö som lägger sig iallfal och det är riktigt skönt även om det var mindre härligt när vi var ute tidigare idag och det snöade så mycket att jag inte ens ville kika upp där jag gick under mössa och huva på jackan.  Längtade bara ännu mer efter utsläppt hår, vårjacka och SOL när jag var ute idag och framföralt SÅ skönt det ska bli att klä på barnen mindre kläder!

Elwira är noga med att se till att Ludwig har någon leksak och idag när vi var i vardagsrummet så bunkrade hon upp med en massa leksaker och gosedjur runt Ludig så han nästan badade i allt, såg jättekul ut :-) Får ta en bild på det nästa gång, för det gör hon förmodligen om.
När han sitter i sin babybjörn sitter så brukar hon också gå fram och ge någon leksak, eller något annat roligt som hon tycker han ska ha.
Sedan tycker hon Ludwig borde "smaka" lite på vissa saker som riskakor och frukt så det gäller att se till att han inte tillslut sitter där med massa mat i munnen :-)

Ludwig poserar glatt :-)

Ludwig har jeans från pop, body, väst från pop. Elwira har body med hallonmotiv från sobea och jeans från H&M

hmmm¨ska han få den här kanske...

japp, varsågod Ludde!

och där sitter Ludwig i sin babybjörn och  tittar förvånat fram bakom en leksaks som han nyss fått av snälla storasyster :-)

Postat av: Therese

så söt lille Ludde nu ska det bli skoj att träffa honom om någon vecka eller två för att se hur stor han blivit :) Idag har jag köpt de sista födelsedagspresenterna till dig och R. Den ena grejen behöver du mer än du anar, kramar och sov sött.

2010-03-01 @ 22:37:09
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Linda

Fina foton!

Igår när jag och min vän satt och pratde bebisminnen konstatterade jag att babybjörnens babysitter var nog det bästa köpet vi gjorde.

Den är verkligen välanvänd.

2010-03-02 @ 07:44:13
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: Emma ♥

Gud vilka söta barn! ♥



Jag skulle vilja ha råd ang. smärtlindring från alla som fött barn!



Kolla min blogg:

http://missrockangel.blogg.se

2010-03-02 @ 10:31:55
URL: http://missrockangel.blogg.se/
Postat av: carolina

GUD vad söt han är, man vill bara äta upp honom! förstår att elwira är stolt storasyster :)

2010-03-02 @ 11:04:10
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: sandra

Vilka söta bilder! Alvin vill också gärna ge Edvin leksaker men han är lite liten än :-)

2010-03-02 @ 12:31:37
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: mini

så underbart söta!

2010-03-04 @ 22:08:07
URL: http://mamamini.blogg.se/
Postat av: Pauline

har sagt det förut men jag säger det igen, så himla söta barn ni har, men så går det ju när man har så vackra drag själv. tycker att i stort sett alla i Öhnellsläktet har vackra drag, så det är ju inte så konstigt att det blev en sådan bra kombination. Ja eftersom din kar inte heller ser så dum ut, om man nu får säga så =)

2010-03-05 @ 13:14:27
URL: http://pallans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: