Änu en första gång & bobux på fossningarna

Idag har Ludwig fått inviga sina första bobux tofflor, svarta med dö skallar på :-) Ludwig rullar runt och styr rätt mycket nu och förflyttar sig ur och bort från sitt babygym nu så det var på tiden att jag satte på tofflorna :-)
Får ibland lägga honom tillrätta när han hamnat utaför gymmet, så han börjar bli för stor för det nu, men det är fortfarande spännande saker där som praslar, dinglar mm tycker Ludwig och för att inte glömma spegeln där han ser en till liten snygging ;-) 
Tossorna är superbra att ha över eller istället för strumpor för tossorna sitter alltid på plats, och de har han ännu inte lyckas få av sig men strumporna drar han gärna av sig jämt o ständigt.
Fossingarna blir ganska fort kalla så tossorna är perfekta.

Idag har Ludwig rest sig upp på knä några gånger för första gången :-) hittills har han "bara " spjärnat emot med benen och stått med rumpan rakt upp och benen raka, ja lite som ett uppoch nervänt V :-) Han är stark vår lille prins!

En glad Ludwig i sitt pingu- babygym :-) Elwira hade ett liknande fast "Mumin" dessa gym är verkligen användbara!

hans skallor från BRIO är rätt skojsiga och smakar tydligen gott

Svarta bobux tossor i skinn med dö skallar på :-)

Min lilla piggelin har idag på sig byxor från Polarn O. Pyret, body Lindex & zip tröja från granit

Postat av: carolina

vad söööt! gillar pingu-gymmet, "rätt start" har så fina grejer :) gillar tummen och lilla anna =)

2010-03-09 @ 20:29:40
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: sandra

Vad söt han är! Kul när det händer framsteg hela tiden, Edvin är inte så stark än i nacken men det kommer nog.. Vart ska ni gå på babysim, jag funderar på kristiansborg för jag känner bättre till det än lögarängen! Förresten var ni på H&M idag, tror nämligen jag såg dig med vagnen :)

2010-03-09 @ 20:45:10
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Madde

Haha vilken söting och va duktig han är :) Är så roligt när dom blir lite mer mobila och 'inte bara ligger där'. Såg förresten att du va me på englas blogg i fredags, roligt :)

2010-03-10 @ 03:38:29
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Anna

Så tuffa. Det är verkligen de bästa tofflorna, det enda som får sitta kvar på Ms fötter :)

2010-03-10 @ 08:21:22
URL: http://houseofsra.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag tränar på kristiansborgsbadet, nautilus. Brukar träna spinning, simning fast nu har det bara blivit gym sedan Edvin föddes. Måste få upp lite kondition innan jag börjar med spinning igen :)

2010-03-10 @ 09:28:48
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: sandra

Har inte dom simskola för mindre barn också? Har för mig att jag var in på deras hemsida någon gång under graviditeten. Ja bussen går ju direkt dit från stan så det är smidigt! Det babysimmet verkar bättre än det jag har tittat på! Alvin är 2,5 år, han blir 3år i juli. Tiden går så snabbt! Blir Elwira två år?

2010-03-10 @ 09:50:24
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: sandra

Ja då skiljer det nästan precis ett år :) Ja att vädra tvätt skulle vara så skönt att kunna göra.

Kunna vädra alla täcken efter natten!



Visst vi har balkong men den är mini! Alvin skulle nog tycka om simskola tror jag! Måste kolla upp det! Skulle vara roligt att göra något med bara honom också!

2010-03-10 @ 10:18:30
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Katrin

Han är ju så söt! Och vad duktig han är!



Tack för dina fina ord, hoppas vi löser detta med pausen nu, så vi hittar tillbaka till varandra. Vi vill ju inget annat så..



Ha en fin dag i vårsolen, kram

2010-03-10 @ 12:03:17
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Madde

SV: Jo, jag har dagar då jag tänker: Åh Abbie ja kommer ihåg när du va liten och man kunde lägga dig på sängen och man visste att du skulle ligga kvar där 5min senare :)



Ang vagnen så är det en bumbleride indie twin i färgen spice, jag Ä L S K A R den. Den har separata sufletter och sepratata fotstöd. Fullt liggläge, stor varukorg, justerbart handtag, 4 stora hjul (de 2 främre roterar eller kan låsas). Kommer med nackstöd om man vill ha den till mindre barn utan liggdelen + en bilstols adapter (så man kan klicka i babyskyddet i vagnen). Liggdelen fick man köpa separat (för ca 650kr) och den är stor o rymlig, har handtag så man kan bära, suflett, ficka på sidan, vändbar madrass.etc. Vagnen är smal och passar genom vanliga dörrar och nån skrev tom att den passar i rulltrappor. Den är ca 10cm bredare än min singelvagn när man ställer dom breve varandra. Viks ihop rätt platt (jag har en sedan och den passar i mitt bagageutrymme). Jag har ju bara lekt med den här hemma än-så-länge, jag får skriva mer om den efter att bebisen kommer och vi provat den ute i 'riktiga livet' :)

2010-03-10 @ 16:49:15
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Therese

så söt! kramar

2010-03-10 @ 17:27:16
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: mini

snygga små tofflor på en himla söt liten kille!

2010-03-10 @ 19:13:15
URL: http://mamamini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: