Nattat & klart

Har nyss nattat våra två små och nu sussar bägge så sött i sina sängar. Elwira går ju på ur & skur så de är ute hela dagarna och går ofta till andra parker mm men på torsdagar brukar Elwiras förskola gå iväg på en utflykt då de ska ha med sig matsäck men det är så mycket studenter och annat folk ute nu dit de brukar gå så det blir inget i morgon. Tycker det bara är bra för små förskolebarn och öl brännboll och folkmassa lämpar sig inte direkt för de små ;-)

Försökte nyss ladda upp lite bilder här i den lånade macen men det gick inte så bra för mig och M jobbar kväll idag så han får visa mig sedan när han kommer hem så jag kan lägga upp bilder här tills jag får tillbaka min egen laptop, förmodligen om några veckor.
Tänkte också lägga upp en youtube klipp men hittade inte sladden så det blev ingen av med det heller, går bra för mig va ;-)

Har förövrigt tvättat och städat en massa och när lilla E kom hem var hon trött så då åt vi lite frukt och hon fick en snabb dusch och sedan låg vi och myste bland rena sängkläder i våran säng, så himla mysigt det var för jag var också trött efter dagens städ och plock. Men efter ett tag kom hennes krafter tillbaka och så var det full rulle igen, men det var en välbehövlig halvtimme av vila för oss och hon är så himla mysig!
Nu blir det te & smörgås sedan ska jag komma tillbaka och blogga. Trevlig kväll!

Update: Var ju väldigt svårt att hitta i macen så jag kunde lägga upp bilder :P räckte med att klicka på "iPhoto" ikonen såg jag ;-)


Postat av: Therese

mysigt med matsäck och utflykt jag längtar tills Viggo med får göra det. här har med tvättats kramar

2010-06-09 @ 20:30:31
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Linda

Å vilka fina foton på er alla fyra!

2010-06-09 @ 20:32:02
URL: http://blogg.mama.nu/linda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: