Med vissa är det alltid något "skit"

Jag kan verkligen bli trött på människor som det alltid är något "skit" med! det finns verkligen människor som aldrig tycks bli bra utan har alltid något att beklaga sig över som kan vara alltfrån sjukdom till helt vanliga "vardags-besvär". Nu har jag full förståelse för de som faktiskt ÄR riktigt sjuka och lider av kroniska sjukdommar osv...

Dessa människor suger musten ur mig och jag hade tänkt skriva ett kul inlägg ikväll och jag vill att bloggen ska vara en positiv och glad blogg men självklart är inte alltid jag glad och positiv heller utan är mänsklig jag med MEN jag väljer att vara med människor som ger mig positivitet för det smittas :-)
Har tidigare i mitt liv "valt bort" att umgåtts med flera vänner som tagit mer än vad de ger och där måste jag ge mig själv en klapp på axeln att jag varit stark nog och gjort de valen i tid. Vissa människor behöver man helt enkelt inte i sitt liv.
 Ikväll har däremot all energi sugits ut ur mig efter ett visst telefonsamtal. Är dessutom sur över att jag lät denna få ta min kraft samt slösat min tid på...Himla tråkigt för hela dagen har varit KANON från starten i morse!

Jag ska återkomma mer om husvisningen vi var på i morgon, det är kanske något  stort på G nu :-) Kram och godnatt


Postat av: Anonym

hehe oh yes hemma sedan ett tag tillbaka:D

hoppas du har en fin kväll!

2010-06-28 @ 21:41:46
URL: http://Karinolofsson.se
Postat av: sandra

Ja ska nog börja göra så att stryka det när det ska användas, man måste ändå ofta stryka om skjortor mm.. Ja vissa människor har en tendens att föra med sig mycket negativt! Starkt av dig att kunna "välja bort" de som tagit mer än de gett, det är inte alltid så lätt! Hoppas det blir en bättre dag imorgon! Nyfiken att höra om huset, hoppas det såg bra ut! Kram

2010-06-28 @ 22:11:49
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Katrin

Ja gud, förstår precis vad du menar.. Speciellt nu när jag börjar komma ur min deprission och bara suger åt mig allt undrbart som livet har att ge =)



Men hallå, husvisning!! nu blir jag supernyfken! Verkar ha missat massor här ju! ;) Ska genast läsa mera, och hoppas du kan lägga ifrån dig de jobbiga tankarna nu och uppdatera oss mer om huset =)



Sov gott, kramkram

2010-06-28 @ 22:37:58
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Trist men tyvärr så sant. Extra tråkigt att läsa detta då du förmodligen var glad och sprallig efter husvisningen. Du är stark och positiv så försök att inte låta dej påverkas av det negativa, lättare sagt än gjort såklart... Ha en skön kväll nu vännen. Kramar

2010-06-28 @ 23:17:04
URL: http://kidelin.se/blogg
Postat av: Frida

Förstår vad du menar, och det är lättare sagt än gjort att "välja bort"... Ät en jordgubbe och bli glad igen! :)

2010-06-28 @ 23:51:57
URL: http://mittlivmedviggo.blogg.se/
Postat av: Ingela

Det är bra att du har gjort medvetna val och valt bort de som inte ger någon bra energi! Trist avslutning på en bra dag men hoppas den här dagen kommer vara bra rakt igenom! :)



Kram

2010-06-29 @ 06:41:48
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Håller med! Nu när man har barn så har man ju både mer begränsat med tid och energi så då lägger jag det på de som jag verkligen bryr mig om! Spännande med huset..

2010-06-29 @ 08:48:13
Postat av: Cissi

Energitjuvar ska man hålla dig borta ifrån ;)

2010-06-29 @ 08:56:16
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Pauline

TAck men min midsommar var den värsta i mitt liv, Det är ganska kul med tanke på detta inlägget du lagt ut och de jag just skrev.Vill helst inte skriva när allt är skit men jag känner iallfall att jag mår bättre när jag fått ut det, den får man väl göra som man vill om man vill läsa, det är iallfall inte för att få medömkan jag gör det utan bara för att få ut lite ilska, så jag kan vara glad och trevlig mot dem andra som inte förtjänar att få ut det. Har också tänkt så att varför folk alltid skriver om negativa saker, men nu har jag iallfall lite mer förståelse för det.

2010-06-29 @ 09:01:16
URL: http://pallans.blogg.se/
Postat av: Nina

Spännande med huset! Hoppas det blir ett köp ; ) Kramar

2010-06-29 @ 12:08:58
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Tindra

Jag vet vad du menar, jag har gjort samma sak, tröttnade på att ge hela tiden o inte få nåt tillbaka om du förstår vad jag menar.......men men gumman vänner kommer och går.....kram kram

2010-06-29 @ 12:36:11
URL: http://tindraohara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: