Vingåker & pannkakstårta

Idag har jag och Sandra tagit oss en biltur till Vingåker factory outlet. Vi åkte redan skaplig tid i morse och var där ungefär när de öppnade så vi kunde strosa runt utan att trängas med massa folk ;-)
Jag köpte däremot bara två saker, ett par randiga, sköna mysbrallor från Polarn O. Pyret, såna som finns till barn som jag länge velat haft själv :-) samt ett par jeans till Elwira.
Hade velat haft ett par Acne jeans till mig själv samt lite andra plagg till Elwira (ludwig har så mycket) men det var tyvärr för stora eller små storlekar i det jag ville ha. Jag köper sällan saker bara "för att".

Marcus har varit med barnen och allt har gått super. Han har blivit inspirerad av något barnprogram och har varit och handlat ingredienser till pannkakstårta som vi ska äta här idag :P blir lite rester till middag och sedan pannkakstårta, hoppas det blir lyckat jag har aldrig gjort det tidigare, blir skoj :-)

Postat av: sandra

Tack för idag och spännande det låter med pannkakstårta, du får säga hur det blev sen :) Här är förresten barnbutiken jag pratade om..



http://www.slitagekids.se/shop/index.html



2010-07-27 @ 18:47:09
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Josefine

gott med pannkakstårta :)

2010-07-27 @ 19:17:09
Postat av: Katrin

Vad mysigt med en "egendag" och lite shopping är ju aldrig fel ;)

2010-07-28 @ 14:39:59
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur är det? :D

2010-07-28 @ 15:20:16
URL: http://lowah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: