En välbehövlig nattsömn

igår var det som jag blivit slagen av något hårt i huvudet för jag var extremt trött och kinkig men valde lyssna på kroppen och halv tio redan låg jag i sängen och somnade innan jag hann lägga huvudet på kudden typ.
Det var extremt skönt att få sova vill jag lova men jag vaknade pigg som en lärka klockan fyra och var lite småhungrig så jag åt en smörgås och en liten chokladbit och gick och la mig igen :-)
Var även skönt att trippa tillbaka in i ett svalt sovrum! är mulet här idag men skulle vara trevligt om solen ville kika fram lite senare för nu har man ju blivit lite bortskämd med solen den senaste tiden.

Vaknade vid halv åtta av att en viss liten här hemma stod och satte på och av mitt nattduksbord lampa och Ludde stod upp i spjälsängen och var väldigt road av det. Härligt att vakna upp till små busiga & glada barn :-)

Tisdagskram!

En nyvaken och glad Ludwig som precis hade vaknat upp när vi var i parken häromdagen


Postat av: Josefine

vad skönt med många timmars sömn. min son sover inte hela nätter än men jag längtar tills han kommer göra det

2010-07-06 @ 11:01:59
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Hihi, liten bustjej:) Jag brukar alltid vakna av att Saga ropar "mamma, mamma", hon sover ju fortfarande i spjälsäng. Men man vaknar näst intill alltid på gott humör av hennes gulliga lilla stämma:)

2010-07-06 @ 14:11:08
URL: http://kidelin.se/blogg
Postat av: Annas inspiration

Mysigt att vakna till busungar :-)



Lilla Ludde en riktig goding!

ha en bra dag



KRAM

2010-07-06 @ 14:22:54
URL: http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: