Julstök & uppersittarkväll

Uppesittarkväll råder härhemma. Elwira har hjälp till att pynta granen ikväll som snälla farfar kom med. Det var så härligt att kliva innanför dörren ikväll efter jobbet och mötas av doften av gran!
Elwira hängde först en massa julgranskulor på ett och samma ställe tills hon hämtade en stol och började justera om kulorna och sprida ut dom lite mer, sötnosen! men jag justerade några stycken när hon hade somnat ;-)
Elwira dammsög även under granen när hon tyckte hon var klar för att få upp lite barr, noga ska det va, hihi!

Ikväll har jag kokat tre sorters kola, gjort tomtegröt, rockey road och fixat laxjanson så lite kommer  jag kunna bidra med till julbordet.
I morgon återstår att slå in julklappar, det har vi nästan glömt bort men inte haft mycket tid över till det den här veckan, så vi är lite sent ute men det hinner vi innan vi åker hemifrån, jag får väl gå ner i källaren/tvättstugan med julklappssäcken och göra ett sista ryck för att vara extra snabb utan två små som förmodligen vill vara med på det också ;-)

Nu strax är det dags att gå och sova känner jag, i morgon väntar en mysig dag och det ska bli såå spännande att se vad Elwira säger om tomten i morgon och hur Ludwig kommer reagera! :-)

Till frukost i morgon blir det tomtegröt och ett varsitt paket får barnen, mys pys!

Natti natti

Elwira ikväll iklädd nattlinne som hjälper till att pynta granen och dammsuga upp barr :-) hon bjöd även på en trudilutt på ett munspel som hon tycker om att spela på. Får se vad Ludwig säger om granen här hemma i morgon!

Postat av: victoria

Önskar er en riktigt God Jul!

Kram

2010-12-24 @ 08:08:57
URL: http://victoriaseecret.blogg.se/
Postat av: Carro

ser jättemysigt ut! och vilket härligt nattlinne också, ivill oxå ha ;-)

2010-12-25 @ 23:00:19
Postat av: bente

hej vännen va kul att skruttan tycker om munspelet :)

har försökt att nå dig

kramar i massor

2010-12-27 @ 20:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: