Tandläkarbesök

Skönt, har precis kommit hem från tandläkaren och tycker det är alltid lika skönt att få höra att allt såg bra ut även denna gång.
Mina visdomständer är på väg upp så de tyckte han att man kunde ta ut så att man inte får problem när de vuxit ut mer så en ny tid är bokad för att ta ut dom med, lite i "förebyggande" syfte. Man kan tydligen inte veta om man kommer få problem med dom gaddarna eller ej.
Herregud, det är dyrt att gå till tandläkaren! men tycker det är viktigt att ta hand om sina tänder och en koll en gång per år tycker jag är värt för att inte få problem i framtiden.
En eltandborse är jag lite sugen på och frågade min tandläkare om det idag och han rekommenderade en från braun och att man inte behöver köpa den dyraste.

Himla härlig är känslan nu i munnen efter tandläkaren kollat runt i munnen och polerat tänderna så fint. Han är toppenbra min tandläkare, försiktig och noggrann.

Nu ska vi strax iväg på utvecklingssamtal på förskolan, så spännande!

Kram och på återseende :-)

Postat av: Maria

Jag håller med dig! Bättre att ha en återkommande tid så man har koll på sina tänder.



Utv.samtal- har ni haft många sen elvira började? jag skulle åxå vilja ha det på vår förskola- hon har gått 9 månader nu...

2010-04-27 @ 12:11:33
URL: http://mclachlan.blogg.se/
Postat av: sandra

Ja det är viktigt med tandläkaren och dyrt! Jag var där för några veckor sedan och hade inga hål som tur var, har gnaska svaga tänder.. Vad kul med utvecklingssamtal, vi ska på Alvins sista på hans nuvarande förskola nästa vecka! Kram

2010-04-27 @ 12:17:06
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Rebecca

:)

2010-04-27 @ 14:50:07
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Inte kul att ha problem med visdomständerna... Mina har kommit upp rätt, men i små etapper, och det gör så j-a ont då!! Annars har jag också "tur" med mina tänder. Min mamma är tandsköterska, så så länge jag inte har några hål så kan ju hon fixa tänderna på mig. Gratis :-)



Kram!

2010-04-27 @ 17:58:00
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: