Parken, bebismys, IKEA besök & sängfix

Ännu en dag som gått i femhundraåttio, NU är typ första gången jag siter ner på hela dagen ungefär, har bara slappat en stund i soffan och pratat i telefon, skönt!
Förmiddagen var rätt lugn och vi var i parken. Det var inget höjdar väder idag och vi hade tur att det inte regnade på oss, kom bara några enstaka stänk.

Efter lunch åkte vi ÄNTLIGEN och träffade finaste faster M:s bebis! så liten och söt var den lille myskillen! efter det besöket så åkte vi till Ikea för att köpa säng och lite annat till Elwiras säng som vi köpt på MIO.
Eftermiddagen bara rusade iväg och M jobbade ett par timmar och när han kom hem sate vi igång med att sätta ihop lillans säng. Blev lite fel madrass, så den måste vi tyvärr åka och byta i morgon *pust & stön* är ju rätt otympligt att hålla på med, men måste ju kännas rätt.
Såhär i efterhand så var vi ju lite dumma att vi började sätta ihop sängen så sent, om hon inte skulle vänja sig snabbt vid den nya, men som tur var vande hon sig ganska direkt och somnade efter ca 10 min i sin nya säng så det gick väldigt smidigt.
Elwira & Ludwig har skött sig exemplariskt hela dagen och ibland blir jag förundrad över hur duktiga de är, trots deras låga ålder. Elwira kan iofs ha sina trots-stunder mellan varven men aldrig när vi åker iväg, inte ännu iallafall ;-)

Är rätt slut i kropp & knopp ikväll men har en massa att stå i och det är stökigt här hemma och Elwiras gamla spjälsäng står nu i vardagsrummet och ser lite kaotiskt ut just nu. Blir yr i huvudet av allt stök så städa upp måste jag göra. Har massa tankar & idéer i huvudet nu så jag måste börja skriva en litsa på allt som måste göras, är både roliga och mindre roliga saker. Mycket jag vill just nu!
Men nu först en kvällsmacka och en kopp te och sedan försöka vara så effektiv som möjligt innan det blir dags att stupa i säng.

Hoppas ni haft en bra dag! kram o hej

Ludde som gungar i förmiddags

Träffade faster M:s bebis för första gången! så söt och liten

Elwira i en vagn på IKEAS parkering & ett päron i högsta hugg, lite mellis i farten ungefär :-)
Det är alltid så kallt och blåsigt på IKEAS parkering *brr*
 


Postat av: pernilla

Moster M.. har du en till syrra som fått barn?

2010-04-29 @ 22:01:18
Postat av: Erika svarar:

Pernilla: zzz så trött jag är, moster,faster gäller ju hålla rätt på begreppen! det är faster M som fått barn, fick ändra så det blev rätt. Bra att du är vaken, för det är inte jag just nu ;-)

2010-04-29 @ 22:04:19
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja, jag kan tänka mig att man blir oerhört stolt över sin lilla unge! :)

Tiden går ju så ruskigt fort! Jag gick in i v 26 idag, hinner knappt njuta av att vara gravid. Det ska jobbas hela och långa dagar och på hegerna ska man fixa med ditt och datt. Som tur är ska jag ha sem nåra veckor innan BF, ska bli skönt att bara få vara hemma och boa ;) Tack för komplimagen! Jag måste säga att jag tivs med min lilla bula :)

Känner mig lyckligare än någonsin!



Skickade jag inte lösenordet till dig? Har för mig att du skrev din mailadress..

Nu är det iagf "öppen" igen ;)

Kramis!

2010-04-29 @ 22:36:48
URL: http://elincecilia.blogg.se/
Postat av: Kidelin bloggen - Therese

Jag beundrar din energi vännen!

2010-04-30 @ 14:16:25
URL: http://www.kidelin.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: