Till förskole-garderoben

Ett par Vikingskor har Elwira haft hittills som "dagis skor" inte jättesnygga men funktionella Köpte igår dessa kängor från samma märke som hon också kan använda på förskolan.
Gillar det här med GORE TEX® som gör skon vattentät och andas. Både dessa och de andra paret från viking går dessutom tvätta i 30 grader om det skulle behövas. Inga superbilliga skor direkt men dessa var lite nersänkta och jag hade tur för jag provade dom i butik först men hittade dom billigare på nätet. Skor tycker jag absolut inte man ska snåla på, men det gäller att hålla utkik efter rabattkoder och spana på rea ibland :-) Två par rejäla vinterskor står härnäst på inköpslistan.

Kom på lite sent igårkväll att vi inte har några överdragsbyxor till lillan och att  de skulle på utflykt idag så tio minuter innan stan stängde begav jag mig ut i regnet och köpte dessa byxor som hastigast på lindex, de verkar vara ett riktigt kap till byxa för ynka 149:- 
 
I morse satte jag på dom på lillan för de är på utflykt idag och det var kallt i morse.
Ytterkläder tycker jag är viktigt att de är av god kvalité´men allt som är det behöver ju faktiskt inte komma från pop exempelvis.

Kängorna passar bra nu i höst och med ullstrumpor i blir de ultimata

Postat av: Sandra

Vi har än så länge inte haft viking till Alvin men det lutar åt dem som vinterskor! Har hört mycket bra om dem, förra året hade vi kavat och jag gillar deras skor med!

2009-09-17 @ 15:27:05
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Ingela

Jag stod och höll i ett par Viking-skor igår men det blev ett par Kavat istället. Men ett par till (av bra märke och kvalité) ska det bli till vintern.

2009-09-17 @ 17:17:41
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Ingela

Glömde skriva att det är kängor vi ska köpa senare...:-)

2009-09-17 @ 17:19:55
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Erica

Hej! Jättefina skor du köpt till lilltjejen! Vart har du hittat dom? Har barn som går på "Ur och skur"dagis, så dom behöver verkligen ha rejäla skor, så det är något sånt här jag letat efter! Mvh Erica

2009-09-17 @ 18:20:26
URL: http://lovelimee.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Var har du köpt skorna????

2009-09-17 @ 22:28:35
Postat av: Erika svarar

Alexandra: barnskospecialisten.se finns dock bara i strl 20 och 21 kvar just i denna stund

2009-09-17 @ 22:35:04
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: