Problems?

I morse när jag skulle lyfta ur Elwira ur spjälsängen så hann jag knappt fram till  sängen innan hon var över kanten och jag fick "fånga" henne i luften. Gick och berättade för M att hon nu har börjat klättra över sängen och så gick vi tillbaka till hennes rum så hon även fick visa pappa sin nya "konst" =) men hade inte vi stått vid sängen och "fångat" henne när hon var över kanten hade det inte blivit en trevlig smäll för henne.
Så vi plockade fram "plankan" till sängen och skruvade fast den och tog bort en av sidorna från spjälsängen så den nu är öppen.
Men nu återstår ett problem; i Elwiras rum har vi byråer som hon gärna drar ut och plockar ut alla kläder ur samt andra saker i rummet som hon gärna går och river runt med.
Vet inte riktigt hur vi ska göra nu till natten och jag tror att vi måste plocka ut en hel del saker från  hennes rum så det i stort sett bara kvarstår hennes säng...
Jag provade att tejpa igen lådorna förut men tejpen pillade hon bort på två röda. Att sätta sånadär barnsäkra "lås" som man skruvar dit kanske skulle vara ett alternativ, det löser sig nog.
Fråga är nu bara hur det ska gå för henne att sova nu när sängen är öppen? hon skuttar ju ut direkt nu när hon är "fri" haha det låter som att spjälsängen var ett fängelse tidigare =) 
Hon kommer väl så småningom lära sig sova i sängen utan att hon reser sig uppoch börjar leka..? när hon blir riktigt trött kanske sängen blir lockande tillslut.
Ja det här blir en intressant kväll/natt!

Hennes giraffe går iallafall inte iväg någonstans, sålänge hon inte slänger ut honom också =)

Postat av: emmesprinswilliam

Hahaha, vilket litet brusfrö :-)

2009-10-18 @ 16:21:57
URL: http://emmesprinswilliam.blogg.se/
Postat av: emmesprinswilliam

ja tack det samma :-)

2009-10-18 @ 16:34:19
URL: http://emmesprinswilliam.blogg.se/
Postat av: Matilda - Mercedes mamma & Mini i magen

Oj, men hur kommer de över kanten på spjälsängen ? Drar de sig över ? :O

Hoppas det går bra att ha lite mer öppet ändå :)

2009-10-18 @ 17:03:52
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Hihi, ja det kan nog bli några intressanta kvällar och nätter nu ;-) Men hon lär sig nog snabbt vad som gäller!



Sv: Oj, jag läste kommentarerna i det där inlägget du nämnde nu... Verkar känsligt ;-) Men joooo, jag tycker visst att han ser ut som en kille, det gjorde min Olle också, och det var det många som påpekade.



Ha en mysig söndagkväll! Kram Nina

2009-10-18 @ 17:05:53
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Alexandra

man kan ju stoppa en pinne eller skohorn eller nått i lådorna, om det inte är knoppar då.. :)

2009-10-18 @ 17:16:16
Postat av: Sandra

Alvin har också alltid dragit ur alla lådor men han börjar lära sig lite nu, ett tag hade vi barnsäkra lås på vissa.. Alvin började också med att klätta ur spjälsängen då tog vi också bort plankan som ni men han bara sprang iväg.. Men vi köpte en "vanlig" säng på ikea till honom så nu ligger vi brevid honom tills han somnar och det går snabbt + att han ligger kvar :) Trodde aldrig det skulle fungera men han går inte upp på nätterna och leker iaf..

2009-10-18 @ 17:46:34
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Carolina

Hoppas det går bra för er ikväll/natt!

2009-10-18 @ 17:54:04
URL: http://www.carolina1979.se
Postat av: Kristin

Nova började helt plötsligt kliva ur sin spjllsäng och så kom hon in till oss på nätterna. Man förstår inte riktigt hur dom gör men så fort vi upptäckte hennes "nya konst" så bytte vi ut spjällsängen mot en vanlig tjej. Det har gått mycket bättre än jag trodde, vi sitter bredvid henne tills hon somnar och sen när hon vaknar på natten så kommer hon inte till oss. Inte alls så mycket spring som jag först hade trott att det skulle bli. Hoppas det går bra för er ikväll. Mvh Kristin

2009-10-18 @ 18:09:50
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Therese

Viggo klättrar ut sin gåstol nu, lutar sig med huvudet före, men gör det i smyg är med farligt! NI får barnsäkra lådorna det ska vi göra i Viggos rum och sätta grind vid dörren :) kram

2009-10-18 @ 18:25:28
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Therese

kan man inte sätta plankan lite högre upp så den blir som en liten kant? kram

2009-10-18 @ 20:36:02
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: alexandra

hihi ;-) Ja, bäst kanske sådana där barnsäkra lås är. Eller iaf ett bra alternativ. TUR att du kom in i rummet och hann fånga lillan! Hade blivit många tårar annars...=( Det kanske är spännande i början att vara uppe och leka...? men det reder nog ut sig så småningom=) Lycka till! kram

2009-10-18 @ 21:13:06
URL: http://alexjo.blogg.se/
Postat av: Martina

Oj vilken tur att ni fixade till sängen innan det händer någon olycka! Hoppas ni får en lugn natt utan spring...

2009-10-18 @ 21:33:17
URL: http://skepparegatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: