Fotografen till förskolan

tisdag onsdag ska fotografen komma till förskolan och jag hoppas på att Elwira är frisk då och hon borde nog vara det fram till Tisdag eftersom hon är på bättringsvägen just nu och fri från förkylning så hon inte smittar vidare. Tycker det var riktigt dåligt att en liten kille som går på hennes förskola var förkyld och hade frossa strax innan hon blev sjuk fick jag höra i efterhand, dåligt ansvar av föräldrarna måste jag säga och kanske fröknarna också, borde de inte ringa till föräldrarna och skicka hem den stackras killen då? det ska jag ta upp med dom.

Får hoppas att hon är bättre iallafall för det skulle vara så roligt om hon fick vara med på gruppfotot då, men hälsan kommer först. 
Skulle vilja att hon ska ha på sig klänning då för jag älskar klänningar men just nu klär jag henne inte så mycket i det eftersom det inte är så smidigt när man ska ut och leka i samt ha på överdragsbyxor, inte det smidigaste.
Samt att på förskolan är dom också ute mycket så det är lite osmidigt plagg vid den här årstiden tycker jag, iallafall när man ska gå ut. Men till fotograferingen, om hon nu är frisk ska det såklart på någon klänning :-)

Spanade lite på Lindex hemsida för där får dom in en hel del smått & gott mellan varven och jag älskar den här klänningen, måste ta en titt om den finns i butik här i stan för då blir det ett inköp.
Den randiga skjortan tycker jag är riktigt snygg, älskar skjortor och pikér till små killar, japp det kommer jag nog klä Ludwig mycket i när han blir lite större, omlottbodys är just nu det bästa till vardags.

Från Lindex

Postat av: Therese

riktigt störande på vårt kommande dagis får de inte komma om de känner sig smått risiga inte heller först 48 timmar efter sista sjukdag det har minskat smittspridningen på det dagiset. Bra med regler som folk håller sig till. Viggo har ju ett gäng RL Pikér till Ludwig sen :)

2009-10-18 @ 15:23:08
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: barnshoppingbloggen - mode & shopping för barn!

Såg klänningen live idag, ursöt! Det fanns matchande strumpbyxor också med hjärtan på =)

2009-10-18 @ 20:11:56
URL: http://barnshoppingbloggen.blogg.se/
Postat av: Martina

Den klänningen tittade jag på till Inez, jättefin!

2009-10-18 @ 21:31:49
URL: http://skepparegatan.blogg.se/
Postat av: ullisar

omlottbodysar is da shit på såna små! jag kom på alldeles för sent att över-huvudet-kläder går bamsebort på bäbinosar... kommer ha bättre kunskap denna gång såklart :)

2009-10-18 @ 22:05:27
URL: http://ullrika.se
Postat av: Linda

Klart hon kan ha klänningen på fotograferingen:-)

ha bara med något extra ombyte som hon kan ha på sig då hon fotats klart:-)

2009-10-19 @ 11:51:13
URL: http://mammasalsklingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: