Själens spegel

Jag tycker det är spännande det här med ögonfärg. När Elwira var ungefär som Ludwig är nu visste vi fortfarande inte riktigt ögonfärg hon skulle få för de såg grå/blå ut ganska länge och tillslut blev dom underbart hassel nötsbruna, underbar färg!
Varken jag Eller M har bruna ögon och inte heller mina eller M:s föräldrar har det men två av hans systrar har bruna, så det finns i släkten men på M:s sida.
Ludwigs ögon ser blå/grå ut nu och jag tror att han kommer få en riktigt fin blå nyans kanske, min älskade skatt nr 2!
 
Ludwig tidigare ikväll, min fina kille!

Postat av: Emme

ja jag kan tänka mig att hon kommer att bli en sån som älskar att retas med sin lilla kusin när han kmr :) hon har lite sånt retsticke humör i sig.

Hon tycker det e kul o dra i håret o rivas ibland tittar bara på en o ler när hon gör så.. hmm så när han e nyfödd o liten så får man hålla koll på hennes små busiga fingrar :) haha!

Så fin han är lilla Ludwig och han växer jag tycker oxå att det ska bli spännande o se vad vår lille William får för ögonfärg när han kmr eftersom pappan hans har bruna o jag blå det e spännande det där o se när dom blir lite äldre =)

2009-11-18 @ 23:40:35
URL: http://emmesprinswilliam.blogg.se/
Postat av: Emily

ååh gulle.



Jag vet att min dotter hade bruna ögon när hon föddes, nästa svarta. Men idag är de klarblå :) hihi

2009-11-19 @ 07:16:10
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Katrin

Ja visst är det spännande med ögonfärg, Leo hade jättemörk blå när han föddes och de är fortfarande blåa fast lite ljusare bara.



Sv; Ja så var Leo också för inte så länge sedan, sen vet jag inte vad som hände, det bara vände. Det började med att han fastnade för Thomas tåget, sen Rorry, men nu är det bilar, cars-filmen, som gäller för hela slanten! Skulle han få skulle han kika på den hela dygnet... ;)

2009-11-19 @ 10:56:57
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Cdot

Jättefin bild på honom! Hans ögon är underbara

2009-11-19 @ 12:01:21
Postat av: Elin Grindemyr

Oj vad han har växt! De är som Freddy, han ser inte ut som en liten bebis längre utan har fått ett eget utseende =) Visst är de kul att se va dom får för önonfärg? Max föddes ju med jätte bruna ögon direkt och har kvar den färgen medans Freddy ser ut att få blå som sin far =) En av varje?? ja, de blir nog så tror ja!! hoppas allt är bra me er. Kram

2009-11-19 @ 13:21:19
URL: http://grindemyr.blogg.se/
Postat av: Therese

lilla sötnosen nu får han ta och stänga sina ögon. Tröttheten får ett nytt ansikte med barn som inte sover......ettårs trötthet börjar sätta sina spår jag tror att jan/feb kommer bli tidpunkten då Viggo kommer somna vi 20/21 och sova till kl 7 vi får väl se....

2009-11-19 @ 13:42:51
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Matilda - Snart 2barns mamma!

Naw, jättefin ögonfärg har han! Hur gammal är han nu?

Hoppas att mitt lillpyre får bruna ögon så att vi också får "ett av varje" =)

2009-11-19 @ 16:11:54
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Theresa Larson

Hej gumman :)



vet du att mina barn aär ju väldigt brunögda (inte så konstigt med tanke på hur jag ser ut ) men Nikolina var blåögd i ett dygn sen var hon jättemörkbrun. Malkom var blåögd hela första året!! Sen fick han en pytteliten brun fläck i ett öga och ca 3v senare var båda jättebruna, skitskumt! Min kusin var ljusblåögd tills han blev 15år!!! Sen brun, över en natt, så jäkla skumt. Han fick nästan en identitetskris.. Kram

2009-11-19 @ 21:02:56
Postat av: Erika

Theresa: Oj, DET måste vara jätteovanligt att få en annan ögonfärg vid 15 års ålder! skumt! trodde inte det kunde ta ett helt år innan ögonen fick sin rätta färg. Häftigt det här med ögonfärger =)

2009-11-19 @ 21:29:40
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Theresa Larson

Ja verkligen!! Ni är så himla lika du och L tycker jag! E är mer sin pappa.. men ni är å andra sidan väldigt lika du och M! Äktenskapstycke helt enkelt :)

2009-11-19 @ 23:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: