Crazy day

Ännu en dag som gått i rasande tempo och var små kaotiskt vid lunchtid, Ludwig som var hungrig och sällskapssjuk och Elwira som var trött och hungrig och en mamma framför spisen som fixade spagetti bolognese så fort det bara gick, ja jisses små stressande minst sagt. Sedan drog Elwira ner tallriken med mat uppäten till hälften, men det är en annan historia...
Ludwig är verkligen en vaken liten sötis och varit det sedan han var nyfödd, jag tror Elwira sov mer än vad han gör nu? Men äter och växer så det knakar och han sover ju på natten så det är inget som verkar påverka honom.
Ibland känner jag mig otillräcklig när jag måste sitta med Ludwig så mycket och inte han ge Elwira 100% uppmärksamhet men jag får kompensera det så fort jag får chansen och försöker visa extra mycket kärlek till henne så hon inte känner sig bortglömd. Tror inte hon känner sig bortglömd, det är bara jag som får lite dåligt samvete mellan varven.
Är glad att hon trots allt inte verkar vara påverkad negativt att ha fått en lillebror för han får minsann pussar hela tiden, till en annan är hon sparsam med pussarna :-)

Nu gäller- en kopp te och ett gäng sena kvällsmackor med ägg!


Postat av: Linda

Skönt att han sover på natten.

2009-11-12 @ 22:07:56
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Förstår precis hur du känner. När min lilltjej var i ludwigs ålder kände jag samma sak mot min stora kille. Men jag kan bara säga att det gick jättebra. Idag leker de som aldrig förr. Sonen är 2 år och 9 månader och tjejen är 16 månader. Min son gör ALLT för sin lillasyster och de är kompisar i vått och torrt. Alltid har de en lekkamrat så du kommer få igen den kämpiga tiden senare

2009-11-12 @ 22:39:21
Postat av: Emme

Låter som en livlig dag!

Sovgott när ni kmr i säng:)

2009-11-12 @ 23:57:55
URL: http://emmesprinswilliam.blogg.se/
Postat av: ullisar

jag blir så glad när jag läser uppmuntrande (men anonyma) kommentaren här ovanför. det kommer ju att skilja lite mer på mina barn i ålder, men jag hoppas ändå på att dom kommer bli lekbästisar. såå bra!



att inte räcka till är nog en förälders lott i livet... oroa dig inte Erika, du är grym!!



en sak jag funderar lite på, tycker du (och/eller tror) att det är skillnad på kiddisarna för att de har olika kön? eller är det slumpen bara?



krams!

2009-11-13 @ 00:09:37
URL: http://ullrika.se
Postat av: Emma

Ja, jag är också så orolig att Lija ska känna sig bortglömd när lillebror kommer. Men man hittar väl någon väg att lösa det på.

Trevlig helg!

2009-11-13 @ 10:57:49
URL: http://livetmedlija.blogg.se/
Postat av: Erika svarar

Anonym: tack för din fina kommentar. Det är så min tanke var från början att skaffa tätt, att man får igen allt när de blivit lite större och jag tror det är "värt" att ha det lite små "jobbigt" mellan varven.

2009-11-13 @ 14:09:59
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: