Smått & gott från apoteket

De gulliga förpackningarna med "fem myror är fler än fyra elefanter" figurerna blev jag glad av att se där inne på apoteket och schampo går ju åt så jag köpte de olika varianterna samt handtvålen.
Ett paket med järntabletter var ett måste, känner att det behövs lite extra av det nu.

Jag är barnsligt förtjust i barnplåster med barn motiv såsom disney och dessa hello kitty tryck på, så vi nästan bara sådana här hemma.
När M var hos frisören sist hade han ett plåster på fingret med typ snövit på och det la ju den kvinnliga frisören så klart märket till och de andra tjejjerna sa i kör "åhhh så sött" enligt M, hihi! han "skyllde" på att han hade en liten dotter här hemma :-)

Postat av: Mindy

God middag söta du..Hoppas att allt är bra med dig & lillen i magen..Har ni kunnat se vad du bär på än eller är det för tidigt...Hoppas att solen lysr vackert på er denna dag.kram kram

2009-05-09 @ 12:04:12
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag köpte det där shampot med 2-i-1 när ja va hemma i sverige till abbie och ja tycker det e riktigt bra. Hon har lite självlockigt hår och de blir gärna trassligt.. med nya shampot är det lättare att borsta och det blir inte trasselsudd lika fort :)

2009-05-10 @ 07:12:52
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: