Mera mandel

Nu när magen börjat växa på allvar så känns det bra att ta hand om magen lite även på utsidan. Det här med att det skulle hjälpa mot bristningar vet jag inte riktigt om jag tror på helt. Jag tror bristningar mestadels har att göra med ens gener.
Men jag tror inte det är skadligt och jag smörjer gärna in min mage lite extra under graviditeten, och smörja gör jag ju alltid ändå.
Köpte en flaska mandelolja från apoteket som är perfekt att smörja in sig med när huden fortfarande är fuktig efter en dusch eller ett bad.

Fick hem en body butter 200 ml från The body shop som jag köpte från e-bay förra veckan igår. Anledningen till varför jag köpte den där var för att jag ville ha just "almond" men den säljs inte i Sverige längre.
 Gillar den här då den inte känns för fet och smälter lätt in i huden samt att den inte luktar altför starkt som många av The body shops burkar gör. "Almond" är för normal till torr hy.

Postat av: Josefine

Jag smorde in min mage med Weledas oljor under min graviditet, som du skriver är det nog mest genetiskt med ev. bristningar. Men det är ju alltid mysigt att lyxa till det lite! : )

2009-05-07 @ 12:10:52
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag tror också bristningar beror på gener men smörja är ju alltid bra :) Jag hade tur och klarade mig rätt bra från bristningar under graviditeten. Hoppas ni får en bra dag!

2009-05-07 @ 12:22:58
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hoppas du får en bra torsdag! :)

2009-05-07 @ 12:45:50
URL: http://jjossues.blogg.se/
Postat av: Therese

Behöver du nån mer olja? har från Weleda om du vill ha. kram

2009-05-07 @ 13:06:37
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Ingela

Jag tror också att bristningar beror mycket på gener men som sagt, det skadar ju inte att smörja in sig!

2009-05-07 @ 14:15:22
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Katta

apoteket har bra produkter ;) Så kul att dem har fått in en massa nyheter bla ett nytt schampo och balsam som ska vara väldigt bra, kan rekommendera det! Det ska tydligen vara bättre än frisör schampona och tänkte på ditt långa vackra hår som ett tipps bara!



Grattis till Elwira föresten som fyller ett år, min systerdotter fyller 1 år den 27 maj så då blir det kalas :D



kram

2009-05-07 @ 18:49:33
URL: http://kattaskrypin.blogspot.com
Postat av: Fru Evelina

jag tror inte heller man kan förebygga bristningar men det är skönt att smörja in när magen växer. Min mage kliar som sjutton där den växer om jag inte smörjer in.

Läste att kakaobönan är bra för just gravidmagar så jag letade upp en hudkräm med kakaosmör i, doftar också ljuvligt =)

2009-05-07 @ 19:41:09
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: