Inspiration till 1 års kalas

Sitter ramför tv:n nu med lap topen i knät, framför tv:n och letar tårt inspiration på nätet på samma gång :-)
Jag köpte med några tidningar idag och var bara tvungen att köpa "allt om mat" som har festspecial tema i detta nummer. Köpte den just för tårtan på omslaget, funderar på att göra den till Elwiras 1-års kalas. Dock blir den här ganska söt då den är gjord av jordgubbsmousse & vit chocklad. Men å andra sidan, hon äter ju inte speciellt mycket =)
Och sen var det det där som M nämde att beställa ett "ätbart" fotografi av Elwira och ha på tårtan, det kanske man skulle ha också? kanske ska göra en liten mini tårta bara till henne? en "vuxentårta" och en "barntårta" liksom?
 
Det jag har bestämt är att det ska vara en jordgubbstårta för Elwira,jag tror det är hennes favorit bär just nu.  Hon blir aldelles till sig när man plockar fram dom ur kylen och hon skulle nog kunna äta hur många som helst om hon fick, precis som jag :-)

Postat av: Ingela

Åh så roligt! Vi börjar också snickra lite på 1-års kalas här hemma och funderar på att beställa en tårta i form av en Barbapappa! :-) Eller ska jag baka själv? Jag vet inte alls hur vi ska göra.

2009-05-09 @ 08:06:00
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Marie

Åh, den kaken så herlig ut!

Skulle gjerne ha prøvd den selv:)

vil du legge ut oppskrift (recept)?

Hilsen norsk mamma i Sverige

2009-05-09 @ 11:45:09
Postat av: Erika

Marie: Ja jag skulle absolut kunna lägga ut receptet, ska försöka göra det innan helgen är över. Ha en fortsatt trevlig helg!

2009-05-09 @ 12:37:30
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: