Gravid v 21

Som vanligt flyger veckorna fram och nu är jag mer än halvvägs in i graviditeten! Jag mår jättebra förutom lite trötthet vissa dagar som fortfarande "spökar" men inget värre än så. Känner mig pigg i kroppen och känner många mysiga sparkar flera gånger om dagen och det är så härlugt att känna små livstecken, jag blir lika glad varje gång =)

Fakta:

Bebis

Din lilla bebis är nu ungefär 18 cm och väger 300 g. Bebisen tränar sina matsmältningsfunktioner, nu kan man se via ultraljud hur bebisen sväljer fostervatten.


Mamma

Livmoderns mått kan vara mellan 19 till 22 cm. Normalkurvan för viktökning är 4,5 och 6,5 kg. Det syns nu att du är gravid. Du kan känna att du har ont i bäckenet, det kallas för bäckenuppluckring även kallat foglossning, det är normalt att man får det i femte eller sjätte månaden. När du är gravid samlar du även på dig vatten, så du kan känna dig svullen fram mot eftermiddagen och kvällen.


Fakta: minbebis Bild: growingpeople

Postat av: Anonym

eftersom M är hemlig i bloggen så blir man lite nyfiken jag undrar var han kommer ifrån?

2009-05-21 @ 10:20:29
Postat av: Erika

Anonym: Hej anonym! mjaa M är ju en del av mitt liv men inte helt en del av bloggen, inte på bild iallafall, men mer eller mindre i skrift.

Men någon bild har han varit med på här, inte någon jättetydlig kanske men minst en liten finns :) Någon ny bild inom kort ska jag också försöka ordna men han gillar tyvärr inte kameror, men snart fyller han år och då ska jag minsann lägga upp en bild förhoppningsvis på min fina M :) Ha en bra dag!

2009-05-21 @ 10:30:59
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Erika

Anonym: förstod inte riktigt vad du menade med vart han kommer ifrån? han är uppvuxen en bit här ifrån Västerås och är helsvensk om det var det du menade?

2009-05-21 @ 10:32:14
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: