Bröllop & en nanny

Jag har inte kunnat logga in här fram tills nu, mitt internet har också strulat å störande när man känner för att blogga i just den stunden och så fungerar det inte, då tappar man själva suget. Aja nu fungerar det iallafall =)

Fick ett fint inbjudningskort idag av syster T & hennes blivande man till deras bröllop i sommar, det ska bli så sjukt kul!
Jag har bara varit på bröllop när jag var mindre så det var mer än tio år sedan sist och det är så klart extra roligt att det är en av mina systrar som ska gifta sig, så stort.

Jag undrar dock hur det kommer bli framåt kvällen när det blir dags för Elwira att sova för man kommer ju vilja vara kvar där ett bra tag, vi får nog ordna med en nanny då och som det ser ut nu så kommer vi faktiskt ha en nanny till Elwira från och med juli när vi vill, det är samma nanny som varit det åt M:s äldsta systers barn i flera år på sommaren så det är inget nytt ansikte och jag har också träffat henne under alla år som jag och M varit ihop och hon är jättebra.
Jag vill så klart vara med Elwira så mycket som möjligt och ta hand om henne själv när jag inte jobbar men ibland kan det vara skönt att ha någon om jag och M skulle vilja göra något själva någon dag.
Min M är själv uppvuxen med olika nannys så för han känns det helt naturligt att Elwira skulle ha någon ibland, men jag som inte är det känner bara som sagt att det ju toppen att alltid kunna ha någon till hands, lite lyxigt också på något vis.

Ha en fortsatt bra och solig dag!


Postat av: Ingela

Åh så roligt med bröllop! Och vad skönt med en barnflicka att anlita då och då. Vi ska lämna Ida för ett par timmar hos sin farmor på lördag hade vi tänkt. Första gången sedan Ida blivit lite större & medveten så det ska bli spännande att se hur det går.

2009-05-13 @ 18:09:56
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Karin

Hej! Jag har lagt ut en ny "dagens outfit", kika gärna in och kommentera vad tycker du om den!:) Tycker du att jag ska lägga upp "dagens" varje dag?:)

2009-05-13 @ 18:14:28
URL: http://abckarin.blogg.se/
Postat av: Nina

Vilket coolt inbjudningskort :-) Härligt att du mår så bra nu! Kram, och ha en mysig kväll!

2009-05-13 @ 18:48:06
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: