Bästa presenterna

M berättade att han var inne på NK idag när han var i Stockholm men hade ingen aning om vad jag ville ha och då kom han tänka på att i julas önskade jag mig ett frisörbesök men fick en annan sak som jag så gärna ville ha nämligen LV plånboken som jag älskar! Iallafall så sa han  idag att de kommande frisörbesöken en tid framöver ska sättas upp på hans konto- vilken present! verkligen någonting jag behöver, och så härligt att kunna "spara in" sköna slantar på fria frisörbesök, och det kostar ju lite mer för mig som har långt hår tyvärr.
Så jagblev verkligen SUPER glad även fast M tycker att det var en tråkig present, han tycker alltid jag önskar mig tråkiga saker, fast det tycker inte jag =)
han vill egentligen ge något mer personligt, men jag får heler något jag verkligen vill ha så klart. Men när man sjäv eller någon annan fyller jämt så är det kanske lite roligare att då ge något mer personligt.

Av Mamma och pappa fick jag ett bidrag till ett par Yves Saint Laurent solbrillor som jag bara älskar! Och tydigen ska de vara en jättepopulär modell det här året. Jag älskar dom för att de är stora men samtidigt nätta och ser snygga ut på mig, jag trivs 100% i dessa.
 Dessvärre var själva fodralet vitt, och även om man är försiktig så bir det alltid någon skråma eller liknande när man lägger ifrån sig det på uteserveringar mm på sommaren, så jag frågade om jag kunde få byta till något svart men de hade inget svart men fiick istället ett annat bronsigt fodral från Gucci, så det var toppensnällt.
Var på en visning för ett tag sedan där hela de nya kollektionerna visades på bla Chanel, D&G, Gucci, Prada, YSL mfl och jag provade hur många som hellst men fastnade då  för det här paret som nu är i min ägo, sommaren är räddad =)

Tack för fina presenter!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: