Jobb & nannyn

Det gick bra idag på jobbet och det var kul att vara tillbaka efter 18 semesterdagar =) det är bara två arbetsdagar kvar för mig den här veckan och sedan är det midsommar, det ska bli skoj och jag längtar till maten så klart, en av höjdpunkterna tycker jag.
Elwiras nanny kom idag så hon och M har varit ute och träffat henne i dag men M:s ena systers son hade vattenkoppor så de blev tydligen inte så långvariga därute på gården, inte så kul att ha en 1 åring med det.
Elwira kommer få vara med henne ute på M:s föräldrars gård när både jag och M jobbar i sommar och därute är det perfekt miljö för Elwira att vistas i och gå och bara ha det skönt bland djuren och naturen.
Men när jag inte jobbar så vill jag så klart vara med min lilla tjej varenda sekund, för henne kan jag aldrig få nog av.

Nu ska jag fixa lite här innan det är dags att sova och lägga fram kläder tills i morgon så jag slipper så och styra med det på morgonen innan jobbet, det sparar jag verkligen tid och ork på.

Kramar!

Postat av: Maria

Haha ja- jag brukar åxå lägga fram kläderna kvällen innan. Fanns en tid då jag förberedde frukost så långt jag kunde kvällen innan åxå :) Men går man upp till jobbet kl 05 så vill man väl ha så mkt sovmorgon som möjligt :)

2009-06-16 @ 20:45:11
URL: http://mclachlan.blogg.se/
Postat av: maria

Vilken söt dotter du har!

2009-06-16 @ 22:55:24
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman..Hoppas att du får en skön sommar dag som mig.kram

2009-06-17 @ 08:41:26
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sandra

Bra miljö att vara i för henne :) Själv vill jag att Alvin snart ska få vattkoppor så han hinner få det innan bebis kommer men sådant kan man ju inte bestämma. Fast man vill ju egentligen inte att sina barn ska vara sjuka såklart.. Hoppas du får en fin sommar dag!

2009-06-17 @ 11:04:37
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Therese

Skönt med långhelg i alla fall! Vad jobbar du med förresten - i butik?



Har du dragit någon vinnare i tävlingen ännu, eller jag missat? :P kramar



2009-06-17 @ 19:22:57
URL: http://tezzas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: