Hurtbulle

Ja idag är verkligen en sådan dag då jag känner mig som en hurtbulle! Jag är absolut ingen morgonmänniska men i morse vid åtta var det jag som gick upp när Elwira började babbla för fullt där inne i sitt rum och så fick hon sin vanliga gröt och jag åt min frukost samtidigt
Sedan var vi ute och gick i ca 45 min vid hamnen och det var skönt för solen sken när vi var ute. Väl hemma tog jag en snabbdusch, gjorde mig iordning, betalade räkningarna, bloggat, målat naglarna, dammsugit och nyss var jag ute med soporna och slängde in en tvätt i maskinen och håller även på att göra en pastagratäng och klockan är bara elva!

Ja vissa dagar är man mer effektiv än andra. skönt att ha fått  en hel del gjort innan midsommarafton. Klockan tolv börjar jag jobba och sedan jobbar jag fram tills ikväll, och då börjar "långledigheten" =)

Postat av: Cdot

Måste bara säga att kl 8 låter som en underbar sovmorgon if you ask me! MIn dotter sover som längst till 07.30, oftast före 7 är hon vaken och vill upp!

2009-06-18 @ 11:09:16
Postat av: Sandra

Effektiv du är! Jag var uppe 05:45 imorse, skulle jobba.. Då är man lite seg. Ja jag får göra det så han blir smittad, hihi nejdå men det skulle vara jobbigt om bebis fick det i början men sådant kan man inte styra.. Hoppas ni får en bra midsommar!

2009-06-18 @ 16:10:13
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Nina

Jösses vilken energi du har haft :-) Ja, när andan faller på är det lika bra att köra så det ryker! Ha en fin kväll!

2009-06-18 @ 18:08:46
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: