Borta bra men hemma bäst?

Idag har vi äntligen firat Elwira "bara" en månad efter hennes 1-års dag, men bättre sent än aldrig! Det är verkligen skönt att vara hemma igen och det märktes verkligen både på M och mig att vi saknat varandra nu när vi varit borta från varandra över en vecka och oj vad han saknat Elwira också, tänk att han varit utan sina två (tre) älsklingar över en vecka, jag har ju "bara" varit utan han :-)
Det är verkligen superskönt att vara hemma och känna hur mycket man betyder för varandra.
Jag tänkte först skriva" borta bra men hemma bäst" jo visst är det verkligen bäst hemma men jag känner mig egentligen
nästan lika hemma hos mormor och morfar också, det är också mitt hem på något vis känns det som. Nästan lika bra som hemma är det där, fast på ett annat vis.

Det var trevligt idag ute på gården fast jag hade sådan huvudvärk under bilresan att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen men den släppte (som tur var) när vi började närma oss. Det var riktigt ruggit och kallt då vi kom men även med vädret hade vi tur för det blev kanonfint på eftermiddagen och solen sken så härligt!

Elwira hittade någon rulle som hon gick omkring med ett tag. Klädd i kabelstickad kofta Ralph Lauren, blus polarn o pyret, Kjol Nova star, Strumpbyxor Lindex och skor från Kavat

Postat av: Therese

världens sötaste, massa kramar

2009-06-07 @ 21:49:47
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: