Frusen

Var iväg med m och lillan till el giganten, pc city och kollade runt lite och M hörde runt efter några värsting hörlurar som han skulle ha, men som inte hade kommit in ännu. Han har fått någon dille på vissa teknikprylar nu, har är inne i en sån period eller nått :-) killar!
Blev jättefrusen när vi gick från bilen hem och det hade blivit så mycket kallare helt plötsligt så jag har tagit ett bad och gjort iordning mitt favorit te yogi classic med kanel och goda smörgåsar och nu sitter jag och mumsar i mig smågodis- ja jag vet det är Måndag, men äh.

I morgon måste jag kolla upp när jag ska åka till Stockholm och hälsa på där.

om ett tag är det sovdags men först ska jag fastna framför datorn ett tag :-)

 

Postat av: Ellinor

Svar:

Lök, vitlök som jag fräste i smör, sedan i med citronskal, citronjuice, lätt creme fraiche, fiskbuljong, salt, peppar, oystersauce och färsk persilja. Enkelt och gott :)Brukar ha i lite vitt vin också om jag har, men nu hade jag inget, men de blev gott ändå.

2009-01-19 @ 22:32:41
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag har också ätit smågodis, o det smakar lika bra fast det är måndag=)

Min sambo är också pryltokig.



Kram kram

2009-01-19 @ 22:38:51
URL: http://filippamamma.blogg.se/
Postat av: Emma

Först nu la jag märke till att du bor i Västerås - har du nyss lagt till den infon på bloggen eller är det jag som missat det helt? Vi flyttade nyligen från Västerås. Sålde vår centrala lägenhet och flyttade till Bålsta. Har bott hela mitt liv i Västerås så därför var det lite kul att du bor där;)

Trevlig kväll!

Kram Emma & Lija

2009-01-19 @ 23:11:17
URL: http://livetmedlija.blogg.se/
Postat av: Emma

Sist bodde vi på Kopparbergsvägen och innan dess på Knutsgatan. Trivdes jättebra i Västerås och precis som du så har jag alla mina vänner kvar där men Bålsta är bara 25 minuter från Västerås med tåg.Men "Vässe" är lagom stort och har det mesta.

2009-01-19 @ 23:33:04
URL: http://livetmedlija.blogg.se/
Postat av: matilda - mercedes mamma

Tack - ja den är hur skön som helst, nästan så jag skulle vilja krypa i den själv haha.

Man väntar ju sig lite mer när de kostar 160 spänn styck.. :S

2009-01-19 @ 23:34:42
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorogn snäckan.

Allt är bra med mig,,livet måste gå vidare. Om allt går som vi vill så kommer vi snart att pröva igen & hoppas på snabba resultat som senaste :) Dagen kommer för oss igen :) Längtar redan..

Hoppas att du får en skön tisdag.Då börjar året gå som du har varit mamma ledig ,,ska du börja jobba i gen till sommren eller ? vad jobbar du med om du vill dela med dig?..kram kram

2009-01-20 @ 08:57:55
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Josefine

Tack för kommenataren i min blogg. Vi har samma favoritte, jag har just druckit det med massa honung i eftersom jag fått så ont i halsen. Ha en bra dag!

2009-01-20 @ 10:04:11
URL: http://blaeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: