Slutspurten

Idag har jag alltså varit hos frissan och fått ut växten fixad. Är minst sagt härligt att få känna sig snygg i håret och jag hade tur som kunde klämmas in på en tid såhär innan jul nu när de flesta bokat upp sig innan jul. Min friösör som jag har börjat gå till här i stan fick en av bokning och då fick jag tiden istället.

På vägen hem var jag nyfiken på hur det gick för M där hemma med Elwira och Ludwig men när jag kom hem var bägge nöjda och glada fast  Ludwig som inte ätit sedan strax innan jag gick iväg blev ganska direkt hungrig några minuter efter jag kommit hem. Blev ju bra tajming och M slapp ge flaska, jag hade pumpat ut innan ifall att.

På eftermiddagen åkte vi iväg till IKEA och en sväng in på Toys "R" us och fixade med några sista klappar. Visste precis vad jag skulle ha och det var faktiskt inte extremt mycket folk på iKEA idag, det var värre på leksaksbutiken. Har även handlat och slagit in klappar idag, skönt att ha nästan allt klart nu inför jul.

Det här med julgran har vi nog gett upp, M åkte iväg igår och kollade på bauhaus men där sålde de kungsgranar som enligt M var alldeles för små och sedan åkte han vidare till statoil (tror jag det var han sa) där det var någon nisse som sålde granar men hade tydligen minuterna innan stängt igen för dagen.
känns dessutom liiite väl sent påtänkt med gran samt att slänga ut en halv tusing för en kungsgran känns lite onödigt två dagar innan jul... måste så klart inte köpa just en kungsgran och vi har iofs en plastgran men nää iår har varken jag eller M någon tid eller ork att fixa gran, det är fullt upp med de två små =) det skulle vara om vi fick ett ryck i morgon då...
En julgran får vi nöja oss med att se på julafton, för vi ska ju inte vara här hemma då. men nästa år ska vi vara ute lite mer i god tid och då vill jag ha en fet gran med pynt i vitt & silver! jag älskar julgranar men iår har det helt enkelt prioriterats bort.

Nu ska jag skutta iväg och ta en varm, skön dusch och sedan svarat på kommentarer som trillat in =)
och föressten nu har den där härliga julkänslan börjat infinna sig, så himla mysig känsla och det är så himla härligt med snön vi fått för en gångs skull!


Det fick bli ahlgrens julgranar i år  ;-)







Postat av: victoria

Skönt att ha fått håret fixat lagom till jul nu :-)

2009-12-23 @ 10:13:13
URL: http://victoriaseecret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: