Sista månaden på året

1:a december idag och med andra ord sista månaden för i år, och vilket år sedan =)
I går var det ju dagis-dags för Elwira igen efter en rätt lång period och tror ni inte att hon lät roslig i halsen på kvällen och sedan hade hon jättelåg temp av någon anledning, 35 grader!
Så det var bara att sätta på henne fleecebyxor+ fleece tröja över pyjamasen och på med ullsockar. Nu ligger hon dock på normal temp igen, 37,4. Men det blir att stanna hemma ännu en dag för hennes del för hon låter fortfarande roslig i halsen, dock pigg som en lärka.

Jag somnade dessutom på soffan (!) i natt med Ludwig för han var en liten nattuggla och har inget minne av när vi bägge måste somnat men förmodligen runt ett nångång. Känner mig lite mör i kroppen efter att ha sovit på soffan i natt. men men nu tar vi nya krafter, det är ju en ny månad dessutom ;-)
Just det ja, Ludwig ska på läkarbesök idag också nu på eftermiddagen.



Postat av: Carolina

Lillskruttan då - hoppas hon blir bra snabbt så hon får gå till dagis igen :)

I dagens lucka i min julkalender kan man vinna gosiga Bellio-tofflor från Ecoloco, kika gärna in och var med! ;)

2009-12-01 @ 10:29:21
URL: http://carolina1979.se
Postat av: emme

lycka till på läkar besöket med den lille

2009-12-01 @ 11:40:42
URL: http://emmesprinswilliam.blogg.se/
Postat av: ullisar

skönt att vara mammaledig då! vi har släppt iväg Maali till dagis när hon varit både snorig och lite rosslig. så länge hon inte har feber har det gått dunderbra. vi har pratat med dagispedagogerna varje gång och dom har lovat att ringa om hon skulle bli sämre.



anledningen till att vi inte stannat hemma är inte bara praktisk (jobb) utan också att hon tycker det är så dunderkul på sin förskola! dom är ute jättemycket och frisk luft är ju ruskigt bra medusin sägs det :)



hoppas hon kryas sig fort! och inte smittar lille Ludwig?

2009-12-02 @ 02:47:37
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: