Ingen resa

Det blir inget åka till Nkpg som planerat, tyvärr. Det verkar som om det var magsjuka syster R åkte på för nu har även andra systern kräkts några gånger. Vinterkräk sjukan kommer ju varje år så det är förmodligen en släng av den som kommit på "besök". Hoppas inte någon annan åker på mag sjukan och framförallt inte lille Viggo :-(
Förra julen/ nyår var det vi här hemma som åkte på den, verkligen inget vidare och stackars M som fick spendera jul och julafton hemma i sängen själv då.

Därborta i Nkpg är det kräksjuka och här hemma har Elwira just nu åkt på feber och har 38,5 i temp men pigg som vanligt men det blir ingen lek utomhus idag för vår del.
Måste dock gå iväg och handla lite mat senare så en sanbbis till affären måste jag sedan, tur att närmsta mataffärerna här (ica & coop) bara ligger någon minut bort.

Hade verkligen sett fram emot att åka till Nkpg och träffa familj & vänner innan nyår men kan säkert åka någon helg när M är ledig om inte alltför lång tid istället.

Nu ska  jag skriva liten inköpslista annars står jag i mataffären som en virrig pensionär och har glömt bort precis allt jag tänkt o handla och kommer hem med helt andra varor, hihi!

Ha en mysig Söndag efter jul!


Postat av: Carolina - Har en nyårstävling i bloggen

Usch då, inte skoj med magsjuka - hoppas de blir friska snart - och att även lilla E blir det! Ha en härlig dag så gott det går.

2009-12-27 @ 11:04:14
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Nina - Glamourmamman

Fy för magsjuka!! Det vill man ju helst slippa... Hoppas Elwira kryar på sig också.

2009-12-27 @ 11:15:19
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Petra

usch för magsjuka:(ja det kan vara bra att skriva lappar till äffären ha ha lite av amningshjärnan kanske?kram kram

2009-12-27 @ 14:27:58
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: