Annandag jul

Igår tänkte jag ta med mig Ludwig och åka hem till Norrköping en sväng och träffa familj o vänner men min ena syster blev dålig och trodde det var magsjuka först, men var förmodligen "bara" matförgiftning för ingen annan där hemma blev dålig och hon hade varit iväg på julbord.
Valde iallafall att stanna hemma men ska nog försöka komma iväg idag eller i morgon senast.
Skulle vara kul att åka hem och sova över en natt eller två och hinna träffa alla =)

Igår hade vi en riktig mysdag och försökte ta det ganska lugnt, ja så lugnt som det går med två små med andra ord ;-) bakade lite godsaker och såg på två filmer i går kväll. Brukar inte ha ro i kroppen att sitta still men då var jag så trött och det var himla skönt att sitta och slappa och mysa med Ludwig.

Mellandags rean startade väl idag, men jag är inte så mycket för reor, gillar inte att springa runt på stan som en tok. Betydligt lugnare och skönare att shoppa på nätet då, framförallt om det är något fint jag suktat efter som hamnar på rea. Att shoppa bara för att det är billigt är inte min grej.
Bastoppar och linnen i sköna material tycker jag är det bästa att köpa på julrean för sådant kan man fynda och det är plagg som alltid fungerar.

Nu ska jag duscha och sedan kolla upp om jag ska åka idag eller i morgon...

Kram o hej så länge!
 



Postat av: Annas inspiration

Hoppas du har underbara juldagar med familjen

kram tjejen!

2009-12-26 @ 14:56:03
URL: http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: