18 månaders kontrollen

I morse var vi alla på BVC för det var hög tid för Elwiras 18 månaders kontroll. Vi tänkte först att hon skulle få andra dosen vaccin mot svininfluensan, men eftersom hon varit febrig ganska nyligen så känns det bättre att vänta en vecka. Huvudsaken att det har gått minst tre veckor mellan vaccineringarna, så det gör inget att den blir "uppskjuten".
Jag är verkligen glad att M var med på BVC för det blev blev hungrigt för Ludwigs del och jag fick sätta mig och amma och under tiden började dom väga och mäta Elwira i rummet intill.
Det kunde ha blivit smått kaotiskt ifall vi inte hade varit bägge idag, men det gick smidigt. Elwira växer fint och stadigt på sin kurva och allt annat var "normalt". Något dom brukar fråga enligt BVC tanten är om barnet går stadigt utan att hålla i sig och det skrattade vi åt, hihi lilltjejen har ju sprungit runt innan ettårsdagen och det är verkligen spring i hennes ben vill jag lova!

Efter BVC gick vi bägge till elwiras förskola och lämnade henne och sedan började M jobba och jag tog en extra runda med vagnen och sedan gick jag hem med en sovandes mys-bebis i vagnen.

Är verkligen så glad att vi köpte det rosa fleecefodrade regnstället från didrikson då det passar superbra sådana här milda och slaskiga dagar som vi har hos oss just nu. Den rosa färgen piggar dessutom verkligen upp såhär i mörkret. Idag hade Elwira ovanligt mycket rosa på sig =) Såg en annan liten dagiskille på stan idag som hade på sig samma ställ som Elwira fast detta kamouflagefärgade- tufft!

Det är så skönt att höra att elwira växer och verkar må bra och hon är en superduktig tjej som suger åt sig nya ord nu hela tiden och försöker härma allt. Det är verkligen kul det här med språket och kommunikationen!
Våran duktiga lilla storasyster =) Kärlek

Elwira leker runt med leksakerna i väntan på BVC tanten innan kontrollen

gunga är alltid kul :-) Idag hade e på sig strumpbuxor från pop, jeansleggings H&M, t-shirt pop ,cardigan från lindex/fix, gummistövlar viking och utomhus didriksons + mössa pop & vantar lindebergs

Hjärtat i sitt superfina & praktiska ställ från Didriksons

Postat av: victoria

Jag är också jätte nöjd med fleeceställen till barnen de är verkligen ett kanon köp. När både hösten och vintern oftast är slaskiga så funkar det jätte bra att ha.



Ja jag kan förstå att det inte är så lätt att komma iväg när man ammar, jag hade faktiskt med mig minstingen en gång när jag ammade och det gick faktiskt väldigt bra men man vet ju aldrig hur mycket de är vakna mm.. Du ser iallafall jätte fräsch ut :-)

2009-12-08 @ 18:19:30
URL: http://victoriaseecret.blogg.se/
Postat av: Carolina - Vinn ekotofflor från Ecoloco i min Julkalender idag!

Härligt att det gick så bra! :-)

2009-12-08 @ 18:33:09
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Nina - Glamourmamman

Skönt att det gick bra på kontrollen. Men FÅR ni ta den andra dosen nu inna nyår? Här i Halland måste vi vänta med den andra. Antagligen för att alla andra säkert ska hinna få först. Min svärmor är Bvc-sköterska och hon sa att det går bra att vänta upp till ett halvår, och det känns ju skönt.



Ha en mysig kväll! Kram Nina

2009-12-08 @ 18:38:29
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Verkligen en söt tjej!



ha en bra kväll

2009-12-08 @ 18:44:38
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Kristin

Vad skönt att allt gick bra idag. Jag funderar nästan på att köpa något liknande till Nova nu. Det är ju så blött ute och det funkar inte riktigt bra med vinteroveraller. Är ju van att vi har snö och kallt men inte i år, bara regn och regn, så trist. Får se hur jag ska göra, hoppas ju på att vintern ska komma :)

2009-12-08 @ 20:01:31
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Josefine - Glamourmaman

Tack söt! Ja det krävs verkligen tid och tålamod för bakning, hahaha! Men mums så gott det blev...



Visst är deras regnställ super, ett riktigt bra köp!



Kram på er!

2009-12-08 @ 21:08:10
URL: http://glamourmama.blogg.se/
Postat av: Cicci

hej... söta barn ni har :)



kan du inte lägga upp mer bilder på vagnen och vad du tycker om vagnen?



mvh

2009-12-08 @ 21:46:54
Postat av: Erika svarar:

cicci:_ här kan du läsa et inlägg av mig om vagnen

http://onechicmama.blogg.se/2009/november/icandy-pear.html

2009-12-08 @ 22:55:10
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Anna

Hon är verkligen söt din tjej=)

2009-12-09 @ 07:09:25
URL: http://smultronet1.blogg.se/
Postat av: Sessan ☆

Söta lilla dockan ♥



Är du nöjd med vagnen? Dom ser så himla smarta ut!!



Kramar & njut dagen

2009-12-09 @ 13:08:35
URL: http://sessanochprinsessan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: