Fleece

Idag var vi förbi polarn o pyret och köpte en underställs jacka i fleece samt byxor till som vi tänkt att Elwira ska använda på förskolan när det blir lite kyligare som hon kan ha att sova i där och extra ombyten kommer att gå åt. När det är riktigt kallt så har de supertjocka "ullpåsar" som var jättemysiga som de ligger varmt och skönt i.
 en windstopper jacka fick hon också, valde en svart för att det är enklt att matcha. En rosa windstopper jacka har hon just nu från samma märke som jag hoppas kan fungera även i höst och då blir den här bra att ha under.
Förra hösten använde vi vindstopperjackan hur länge som helst och med skaljackan över när det var vinter gick hur bra som helst. Gillar verkligen polarn o pyret funktionella basic kläder

Postat av: Ingela

Vad kul att ni är nöjda med deras kläder. Vi tänkte också köpa kläder till Ida från Polarn & Pyret när inskolningen närmar sig!

2009-08-12 @ 19:05:10
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Therese

Jag har nog någon extra windstopper om du behöver, fleece med. kramar

2009-08-12 @ 19:21:09
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Kristin

Tycker också deras basic kläder är super. Använder deras ullunderställ på Nova förra vintern och det var jätte bra. Hon sover alltid ute dagtid och i ullunderstället var hon alltid varm och go :)

2009-08-12 @ 20:13:56
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Therese

Håller med om att polarn har mycket bra basic stuff. Låter bra om vindfleecen och skaljackan. Har ett rosa set till Saga som jag hoppas på nu till hösten och så länge det funkar.

Var inne i en av deras affärer idag och såg en söt cerise overall men tyvärr hur stor som helst. Har du förresten sett att molo har baby-overaller också för jag minns att du skrev att du trodde Elwira skulle vara för liten för 80. Jag har sett en multifärgad som jag funderar på men känns svårt att förutspå storlek tycker jag.

2009-08-12 @ 22:45:15
URL: http://likie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: