ett hej då

Idag var det dags att prova att lämna Elwira en stund och säga hej då. Sa hej då till min lilla tjej och så vinkade hon i fönstret när jag gick och såg mest fundersam ut.
Jag smög lite på henne och kikade på håll efter en stund och hon lekte för fullt ute på gården så då kunde jag andas ut.
 En halvtimme senare var jag tillbaka och hon var upptagen med att äta vinbär så hon förstod nog knappt att jag hade varit borta.
I morgon ska vi lämna henne i två timmar och sedan komma tillbaka och äta lunch där för första gången. Äter gör hon som en liten häst och i alla miljöer så det bör inte heller vara några konstigheter

Det är strålande sol här idag så¨vi får se vad vi hittar på när Elwira har vaknat efter lunch-luren. Ska passa på att slänga in en tvätt i maskin nu när hon sover för det blir lite smutsigare nu efter förskolan, men det hör ju till.
I eftermiddag ska jag jobba fram till kvällen så frams tills dess ska jag busa med lillan :-)

Får se hur fröknarna är vid matbordet i morgon om de låter de kladda hur som helst.. hoppas iallafall de använder haklapp och torkar händerna mellan varven föratt  slippa det värsta kanske annars kanske man kan säga till? eller kolla åt ett annat håll...
 

Postat av: Josefine

fint att höra att det går bra!!

2009-08-13 @ 13:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: