Uppe med tuppen

Det här är inte likt mig, att vara vaken såhär tidigt. Har inte frivilligt varit uppe såhär tidigt sedan, ja sedan jag ammade Elwira när hon var mini men då somnade vi alltid om igen.
Vaknade av att jag knappt kunde andas och hade inte mitt trogna nässpray vid sängen som jag brukar, är nämligen helt beroende av att ta det på kvällarna nu men gjorde inte det igårkväll.
Jag måste nog helt seriöst gå på någon slags avvänjning av nässpray. Har redan försökt på egen hand med saltvatten nässpray men det fungerade inte alls, och tar jag det inte så kan jag knappt somna, det är som ett knark-inte bra.

I vanliga fall skulle jag ha gått och lagt mig igen efter att h tagit min "dos" men inte idag, nej då sitter jag här och bloggar medan Elwira och M ligger och sussar sött inne i sovrummet.  Kommer väl slockna mitt på ljusa dagen någon timme, precis som igår.

Vi ska till BVC idag och lyssna på en psykolog som kommer dit som ska prata om gränssättning, det ser jag fram emot för det kan vara intressant att lyssna på och kanske bära med sig någonting ifrån.

Jahopp, vad ska man göra nu då? känns ganska lockande att krypa tillbaka till sängen igen, det här var bara något tillfälligt ryck känner jag

Verkar bli en fin Fredag idag då solen skiner här redan, härligt!
Ha en härlig Fredag med era nära & kära! Glöm inte bort att unna er något Fredgags-lyx, kanske lite extra god mat tillsammans med någon/några du gillar eller göra ett litet mini-spa där hemma eller bara köpa någon bra tidning? :-)


Postat av: Cdot

Been there, dont that. Köp Rhinocort Aqua nässpray på apoteket. Den tar bort beroendet/inflammationen man fått i näsan men det tar ca 2 veckor.

2009-04-17 @ 07:37:17
Postat av: MammaFiia

Kika in och önskar dej en trevlig fredag=)

2009-04-17 @ 08:26:15
URL: http://mammafiia.blogg.se/
Postat av: Erika

Cdot: tack för tipset! det ska jag prova :)

2009-04-17 @ 09:04:50
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Tonårsliv by Leonora - Sälja eller köpa sexleksaker?

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-17 @ 09:09:39
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Farmacevten

Angående nässpraysberoende. Om det är vanligt förkylningsnässpray du är beroende av så kan du ta i endast en näsborre tills den andra återhämtat sig.

2009-04-17 @ 09:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: