Sova själv nu

Tidigare idag så lyfte vi över Elwiras säng in till hennes rum. Vi har tänkt att göra det ett bra tag nu, men idag så kom jag på det och då gjorde vi det direkt.
Höll på att fixa och dona i Elwiras rum och hängde upp två jättefina tavlor, vek kläder mm så jag glömde helt bort tiden och m höll på med annat så han tänkte inte heller på vad klockan var nu ikväll. Så Elwira kom i säng lite över en timme än vad hon brukar göra ikväll. Det brukar märkas på henne när hon är trött och blir det nästan exakt samma tidpunkt varje kväll, förutom ikväll då.
Hon tyckte nog det bara var roligt när jag och M höll på och fixade med olika saker och hon kröp emellan rummen här hemma :-)
Det blev helt okej med sängen i Elwiras rum men oj så tomt det kändes på platsen där den stått i sovrummet!  Kommer kännas konstigt i morgon och inte se henne direkt där stå och hoppa och se glad ut som hon brukar.
Var inga problem för henne att sova i sitt rum ikväll utan hon somnade direkt, precis som hon gjorde när hon sov sin nap där för första gången tidigare idag. Så det går säkert jättebra och vårt sovrum ligger väggen precis intill + att hon är ju inte som sagt liten längre, eller jo liten men inte såå liten ;-) det känns bara bra att hon får sova själv nu

Elwira inviger sin nya lilla myshörna som blivit förflyttad en bit, hon kryper alltid fort,fort dit och "slänger" sig ner, såå söt!

Postat av: Josefine

Myspys med eget rum!

2009-04-18 @ 21:48:42
Postat av: ullisar

åh jag såg henne inte först! sicken bra idé med myshörna! vi har en liknande grej i vardagsrummet hos oss (Maalis rum är på övervåningen och hon får såklart inte vara där själv om vi är här nere - än) med en madrass, men den är inte lika uppskattad som Elwiras hörna. ska kanske pimpa den med lite kuddar också?



hoppas du mår bra å så? växer du? hihi!

krams!

2009-04-19 @ 02:18:55
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: