Sista familje gruppsträffen

Idag var det sista gången för familjeträffen på BVC och idag var det jag, M och Elwira så klart då samt en annan mamma med hennes barn, ja det var vi och BVC tanten samt psykologen som pratade om gränssättning.
De senaste träffarna har det bara blivit glesare och glesare med folk, lite trist faktiskt men jag vet att många har börjat jobba så det är väl tidsbrist tyvärr.
Förra gången mådde jag så illa så M fick gå på träffen själv med Elwira, och då skulle de träffas på biblioteket bara det att det var bara M, Elwira och bibliotekarien samt BVC tanten där :-)

Det var iallafall ganska intressant idag att prata med psykologen och diskutera om gränssättning och lyssna på vad psykologen hade för åsikter och jämföra med sina egna och hur andra gör, olika exempel mm. Trevlig var hon dessutom, så vi hade intressanta diskussioner och en trevlig fikastund även om vi inte var så många :-)

Jag mår lite små illa idag och känner mig lite yr men vilken tur att jag har M som är hemma nu när jag är det.
Ska ta och äta lite sen lunch nu och det kanske kommer kännas bättre av en promenad ute i solen efteråt.

Ha en fortsatt bra dag!

Postat av: Therese

Intressant! Jag har en blå skal overall som E kan få låna stl. 74 om du behöver, ny. Tänkte vi kunde komma och hälsa på i nästa vecka om det passar? alt.du kommer hit.kram

2009-04-17 @ 14:00:34
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: ullisar

det är jätteintressant att prata med psykologer tycker jag. dom kan tipsa och råda, så att man inte behöver dom i ett senare skede :D



jobbigt att du mår illa girlie.. frisk luft kanske hjälper?

2009-04-19 @ 02:21:15
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: