Killar o sticks

Jag håller på att sparar ut håren på benen just nu för att få den "rätta längden" så att det går att vaxa men vad trött jag börjar bli på mina stickiga ben nu, jag har sådan god lust att ta fram rakhyveln varje dag i duschen men jag ska låta bli för nu har jag väl börjat.
Att det ska ta så lång tid att spara ut håret, ja uch vilket problem jag har va ;-)

Nu ska jag kila iväg med mina stickiga ben och göra mig klar för natten... Natti natti!


Postat av: Helenas Hem -Om livet på landet

Jobbigt med hår på fel ställen ju! :-)



Jag tittade in till dej för kanske 2-3 månader sedan och "berömde" dej, dina ben tror jag ;-) och din blogg och att jag var så sugen att skaffa en egen. Nu har du och många andra med fina/roliga bloggar inspirerat mej att själv blogga. (måste ju fixa med nåt under mammaledigheten) :-)



Du skrev att jag skulle återkomma om jag började blogga, så självklart gör jag det. Jag är inne och kollar till dej då och då, men är dålig på att skriva kommentarer.



KRAM

/Helena (med bebis Betty)

2009-04-05 @ 23:52:26
URL: http://blogg.helenashem.se
Postat av: Naomi

Oj vilket problem!!!¨'

Nej skoja min mamma har också sånt problem dit sticks varje gång jag kanske nudar de...

2009-04-06 @ 07:56:49
URL: http://hellonaomi.blogg.se/
Postat av: Therese

Nu har jag ringt och kollat lite salonger. Det finns en salong med gångavstånd från Sjöbacken och den heter Bed hed studio. Flera av personalen verkar ha varit där och tyckt dem varit duktiga. Dem har öppet till 15.00. Priset är från 450 om det är kort hår eller väldigt lätt uppsättning. Hon jag pratade med trodde kanske att priset skulle landa runt 5-600 men att det var svårt att säga. Vad tror du om det? Gångavstånd låter ju fröträffligt tycker jag och även tiden så man slipper göra det alltför tidigt på dagen. Priset va rok också tycker jag. Du kan väl fundera så kan vi kanske försöka boka så snart som möjligt isnf. så ingen annan kommer på den smarta idéen:)

2009-04-06 @ 11:15:36
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Therese

Ja tiden vet dem nog själva bäst. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra med mitt hår men ingen extrem uppsättning iaf. Antingen lockar eller någon enkel uppsättning, lite beroende på klädsel. Men i vilket fall som helst känns det ju som att mitt hår tar kortare tid än ditt långa fina:) Det vore rätt kul om vi kunde få samam tid så vi kan vara där samtidigt och ta sällskap, eller vad tycker du? Ska jag ringa tillbaka och höra om tid och boka eller vill du?

2009-04-06 @ 11:39:51
URL: http://likie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: