Jag överlevde ;-)

Japp jag överlevde första dagen på jobbet :-) Det var kul att träffa alla igen och timmarna bara fög iväg. Jag är verkligen glad för att jag har så pass trevliga arbetskollegor, det gör så mycket.
På rasten kom M förbi med lillan och så gick vi hem och jag åt och pussade lite extra på lillan innan jag skuttade iväg till jobbet igen. Det är så sjukt skönt att jag har så nära till jobbet.  Att kunna komma hem på kortast möjligast tid hem till två av de jag älskar mest, åh det är verkligen guld!

Vi måste föressten åka och köpa mörk läggande rullgardiner till sovrummet, just nu har vi persienner men det blir inte helt mörkt med enbart de längre, nu när det blivit så ljust ute. På kvällarna när lillan ska nattas så sätter hon sig upp ibland i sängen och förstår inte riktigt att hon ska sova, för även om vi släcker lampan så är det fortfarande ljust i rummet.
Hon somnar dock alltid efter att man fått lägga ner henne någon extra gång, men det skulle vara skönt att få det mörkare eftersom hon förknippar att det blir mörkare med att hon ska sova.
Själv måste jag ha sovmask varje natt annars skulle inte jag heller kunna sova,kanske ska sy en mini till henne också ;-)

Nu ska jag hoppa in och ta en dusch och försöka gå och lägga mig i tid för jag börjar vid öppningen i morgon och då vill jag vara så pigg som det går. ja just det, en matlåda måste jag fixa ihop, bara jobbigt att springa iväg och köpa mat på lunch rasten tycker jag och jag är såå trött på hämtmat.

Ha en fortsatt bra kväll!

Postat av: Nina

Vad skönt att du gillade att vara tillbaka på jobbet. Det är ju en omställning att börja jobba igen... Ha en fortsatt bra vecka!

2009-04-01 @ 22:17:01
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Elin

Skönt att det gick bra! Vilken LYX att få pussa på lillan på lunchen...

Kram från en co-working mom

2009-04-01 @ 22:24:21
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Malla

Vad skönt att det gick bra.

Vad jobbar du med?

2009-04-01 @ 22:42:34
URL: http://www.metrobloggen.se/malinolson
Postat av: Therese

ja köp de mörkläggande från Ikea, superbra! En minimask skulle vara sött men farligt :)Fatta hur du var i Norrland när det strålade en sol in genom de oranga rullgardinerna kl 22 på kvällen....ha ha

2009-04-02 @ 01:03:38
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: ullisar

tack för tipset om rullgardin. det hade jag glömt!



å du? grattis massor!! visste inte att du fyllde år!!!



ps. skönt att det funkar så bra att jobba också. visst känns det gött att komma hemifrån lite, det blir så härligt att komma tillbaka!!

2009-04-02 @ 01:16:30
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: Rebeccas.se

Välkommen till klubben för arbetande småbarnsföräldrar! ;)

2009-04-02 @ 20:10:06
URL: http://www.rebeccas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: