Inget *ploff*

Har precis ätit upp min gröt tallrik och känner mig redan supernyttig igen, med tanke på min chokladmuffins - chock som min stackars kropp fick stå ut med igår så är den nog rätt glad nu med nyttig gröt i magen istället.
Ofta är det så när jag har ätit massa onyttigt så jag kan efteråt bli sugen på raka motsvarigheten som exempelvis en morot helt plötsligt, är det kroppens försvar att säga att nu får det vara nog med massa crap? Jag tror nog det.
Ingen med kladdkaka för min del på ett tag nu, fick min ranson flera gånger om igår kväll.

Elwira ligger i sitt babygym och har upptäckt en spegeln som är inuti en blomma av tyg så hon ligger på mage (som vanligt)  och är helvild då armar och ben vifta för fullt! Helt otroligt söt är hon.

Min kära M var hos tandläkaren igår *kors i taket* kan man säga, han har nämligen lite tandläkarfobi,han tycker inte om  känslan att någon rotar han i truten med metall prylar säger han.
 Han har skjutit upp sitt besök i ett år nu, men igår så var han minsann där och drog ut den där nedrans tanden tillslut.
Jag som har erbjudit mig massor olika knep för att dra ut den där tanden precis som när Lina i  Emil i Lönneberga hade tandvärk. Fast då skulle han hellre gå till sme- Pelle.
Så i natt har han tydligten vänt o vridit på sig för att bedövningen började släppa, men jag har inte märkt någonting och jag har sovit djupt och skönt som vanligt.
Hoppas jag aldrig behöver dra ut någon tand med något *ploff* Hujedamej!

Postat av: Mini

Om man inte äter godsaker på ett tag så blir iaf jag sugen på nyttigheter :P Hehe, även om det är gott med godsaker!

2008-09-16 @ 11:42:27
URL: http://carolinelundh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej vill du få presentkort på Gina tricot, Hm , Jc ? då tycker jag du ska bli medlem på denna sidan , bara klicka på länken och bli medlem

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=11953

puss

2008-09-16 @ 11:53:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: