Mamma Asos

Asos MATERNITY är nytt på deras hemsida, tänk om det hade funnits när man själv var gravid! För någon fin klänning när magen var som stört skulle varit fint. För någon riktigt fin klänning som inte kostade skjortan skulle varit uppskattat.

Fast när jag var gravid så köpte jag inte speciellt mycket mamma plagg eftersom modet är ju så bra med a-linjeformade plagg och tunikor och klänningar så jag tyckte inte det var så svårt att variera sig, kunde ha min vanliga storlek rätt länge och sedan köpte jag "vanliga" plagg fast i storleken större mestadels. Och med accessoarer så är det ganska lätt att variera sig med.
Men de sista veckorna "bodde" jag nog mest i mina mama strumpbyxor och klänningar och tunikor.
Hade även "turen" att kunna bära heels även som höggravid eftersom jag inte hade några problem med ryggont och dylikt- men använde plattare skor lite oftare än vanligt.


Fina mamma klänningar!
Bilder Asos

Postat av: Ingela

Jag köpte inte heller så mycket mammakläder, (ifs så gick jag ju inte 40 veckor) köpte 2 mammalinne, 2 leggins och 1 par mammajeans. Körde mest med leggings och tunika! Precis som du sa, så var modet perfekt för mammamagen!



Innan vi fick barn så sa vi att vi kunde tänka oss 3 st (vad blåögda vi var :-) men nu lutar det åt 2 i alla fall. Tror det kommer bli kul för Ida med ett syskon!



Ha en trevlig helg!



2008-10-31 @ 20:14:15
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Karin

äh man kan köpa kläder bara för att man verkligen gillar dem och vill ha dem.. det är ju en investering;) något tillfälle i framtiden kan ju alltid komma :)

2008-10-31 @ 20:21:20
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Sofia

Åh you lucky bastard! Jag fick svullna elefantfötter och foglossning from hell så klackar var uteslutet från vecka 20 typ.



Modet var bra för mammamagen, helt klart, men usch jag avskydde tunikor till slut! Först nu har jag fått lust att börja använda dem till slut. Förmodligen för att jag var tvungen att ha dem. Blev så fet att jag inte kom i något annat :D

2008-11-01 @ 09:02:19
URL: http://vildvittra.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: