Så kommer vi fira

Haft en låång skön frukost ( kanske ska kalla det bruch) här hemma och dukat upp med allt gott jag kunde rota fram ur kylen ungefär så det blev juice, rostade smörgåsar, pålägg av olika slag, yoghurt- ja hela köret :-) ÄLSKAR frukost speciellt när det finns mycket att välja mellan och sitta läänge och äta. Hotellfrukostar är bland det bästa jag vet! Bästa frukosten på hotell som jag ätit på är helt klart Gothia Towers i Göteborg, där fanns precis ALLT, sjukt gott var det där och jättefint såklart.

Har inga direkta planer nu i helgen, ska baka lite och fixa här hemma och en gran hade inte varit helt fel att försöka sätta upp också. På Måndag åker jag hem till mina föräldrar i Nkpg med Elwira och M ska jobba så han kommer någon dag efter mig.
Vi kommer ha en mini jul den 23:e och fira jul dagen innan själva julafton och fira som på julafton med att äta julmat och öppna klappar mm.
För vi har gjort så för att kunna fira hos både mina och M:s föräldrar. Även syster T och hennes sambo kommer göra samma sak. Så på julafton på fm åker vi tillbaka hem och firar jul hos M:s så då har vi firat jul med båda familjerna och alla blir nöjda och glada :-)







Postat av: Ingela

Ja, visst är frukostar med ALLA tänkbara tillbehör och ingredienser så gott och mysigt? Jag kan inte annat än att hålla med!



Hoppas ni får en fin lördag!

2008-12-20 @ 12:24:30
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: ullrika

låter som ett perfa upplägg. låter skönt att slippa yra fram och tillbaka under själva julafton tycker jag!



spännande med första julen för och med Elwira! för det är det väl? (sorry om jag rör ihop det)

2008-12-20 @ 21:25:47
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: Alina

Trevlig kväll! :)

2008-12-20 @ 21:31:34
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: