Samlad och hemma

Första gången framför min egna dator på många dagar nu. Skönt att ha laptopen igen vill jag lova. Att kunna skriva och surfa när somhelst. Om jag vetat att jag skulle stanna en vecka hos mormor o morfar hade jag tagit med den och kamera kabeln.

Igår kom som jag skrev M till Nkpg och det var så mysigt och kul att han kom för oj vad jag saknat han! Kändes som vi inte hade träffats på evigheter! Tror absolut att det bara är nyttigt för förhållandet att vara borta från varandra ett tag ibland trots att det är jobbigt att inte ses. Men sen när vi väl träffads igen så märker jag alltid hur mycket han verkligen betyder för mig.
Sov extra gott i natt när jag hade M som vanligt vid min sida och det var skönt att kunna ligga kvar på morgonen när M fixade flaska åt Elwira och ha våra vanliga rutiner. Eftersom jag är så morgontrött så är det så skönt när han gör det varje morgon.

Pappa hade gjort ny risgrynsgröt som vi åt till frukost medd mjölk och kanel, det är ju så gott. Och så knäckemackor med julskinka och senap. Var den sista jul frukosten för mig i år så det gällde att passa på.

Vi packade bilen och kom iväg efter lunchtid idag och väl i bilen så kom jag på vad jag hade glömt, det viktigaste av allt dessutom- pappas födelsedag! Herregud jag visste så klart att han fyllde år och tänkte på det dagen innan och allt men så glömde jag totalt bort det :-( så skamsen fick jag ringa och gratta via mobilen... åh så dum jag är. Fina pappa som så klart inte sa något själv och jag som glömde...*suck* inte ens en tårta...dumt, dumt, dumt.

Var iallafall skönt att åka bil hem, trots att det är smidigt med tåg så passade det bättre att åka bil hem eftersom vi hade  mer packning med oss på hemvägen också. Bilresan gick bra och Elwira sov nästan halva bilturen och resterande tid fick hon sitta och grejja med lite leksaker och sista halvtimmen blev hon lite rastlös men då fungerade "tittut" utmärkt :-)

Hann knappt komma innanför dörren när vi väl var hemma då min chef ringde och påminde mig om ett par papper jag skulle skriva på innan nyåret. Hade inte glömt bort det men jag gick och gjorde det på en gång så jag fick det gjort.
När jag ändå var på stan tänkte jag kika snabbt på stan efter ett par småsaker men gick bara till H&M:s barnavdelning och även till Gina Tricot men där var det ett fullständigt kaos och köerna var så långa. Tänkte köpa ett par leggings men struntade då i det.
Gick istället till till en bokhandel och köpte ny kalender för 2009 till min filofax, postade lite o gick in på hälsokost. Där var det betydligt lugnare, det var bara kaos i de flesta klädbutiker.  Vad är det folk gör i klädbutiker nu föressten? Finns ju bara en massa tråkiga ut plockade rea plagg i den här stan nu? kanske letar  de efter en nyårsoutfit? aja inte vet jag.

Vi gick till en kinarestaurang på kvällen och tänkte först att vi skulle äta där men ångrade oss och tog istället med maten hem. Jag verkligen älskar kinamat! och idag tog jag även friterade bananer med glass, deras vaniljglass är verkligen gudomligt god. Med tända ljus här hemma så är det trevligare än att äta ute tycker jag.

Nu ska jag fixa med lite bilder i datorn så jag kan lägga upp några här sedan.  P&K!

Bilden är tagen på mormor & morfars tomt precis innan vi åkte. Det är riktigt kallt ute nu! *Brr*







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: