Stilla

Det är skönt att vara hemma här i Norrköping nu och ha det lugnt och skönt och bara slappa och ha det skönt. Och här behöver jag inte heller tänka så mycket på disk, tvätt och matlagning :-) Nästan som att bo på hotell *haha* 
Elwira har varit ganska kinkig idag men vi har sett att tänderna har kommit upp mer synligt nu och hon dreglar och kliar som sjutton i munnen så det är förmodligen det. Och hon sov mindre än vanligt idag men när vi gick ut och gick med henne i vagnen så somnade hon ganska direkt och sedan när hon vaknade en timme senare så var hon mammas lilla glada tjej igen. Är så ovanligt att hon gråter och vi är ju inte vana vid det. Men det var skönt att det blev bättre rätt fort.

Vi eller ja min syster R gjorde pizza idag här hemma, det jag bidrog med var väl att riva osten, och vad gott det blev! Det var gott med lite variation efter all julmat men nu ikväll så klämde vi i oss lite mera julmat.

Jag saknar att inte kunna lägga upp bilder här, men om någon dag så är jag hemma och då ska jag minsann lägga  upp lite i efterskott.

Hoppas ni haft en bra jul? fått någon fin julklapp?


Postat av: Vicki

God fortsättning själv på julen och snart väntas det nya året.



Hur länge ska du vara borta? Är det hos dina föräldrar du bor?



Tomten kom till mig med en del paket så lite snäll hade man ju varit.



Vicki

2008-12-26 @ 23:21:45
URL: http://fotbollsvicki.blogspot.com
Postat av: ullrika

tänder ja. ett gissel för somliga, lätt som en vals för andra. hoppas ni får det så smidigt som möjligt. att det gör ont är inte svårt att förstå, stackars stackars lilla Elwira!



ett enkelt tips som funkade görbra för oss är kylda bitleksaker! urvalet är stort, det finns en massa olika varianter. och ju fler ju bättre! Maali har säkert fem olika bitprylar varav minst en alltid ligger på kylning i Smeg :)



när det blev för jäkligt - inför nattsovning - pluppade vi Alvedon för att hon (och vi) skulle få sova.



lycka till!

och god jul i efterskott!



- läste om M:s julklapp, inte dåligt! du måste varit väääldigt snäll minsann :D

2008-12-26 @ 23:35:39
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: ullrika

det kommer gå görsmidigt! apselut!

håller alla mina tummar :)

2008-12-27 @ 23:41:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: