Paketet från bodystore

Hämtade ut mina paket idag och det ena från bodystore innehöll mycket smått och gott som jag beställt därifrån.
Köpte en hel del som jag inte provat eller haft förut så det ska bli kul att testa och smaka allt nu.
Weledas produkter tycker jag som jag nämt tidigare riktigt bra om, använder faktisk calendula duschcreme för baby till mig själv ibland.


Pecannötter tycker jag är gott i bakverk eller äta neutrala och peacannötterna äter jag som de är- perfekta att ha när man är sugen på någonting.
Druvsocker är alltid bra att ha, dessa får M. Jordnötskärnorna vet jag inte riktigt vad jag ska göra med, står att de är goda att rosa, ha i grytor eller wok. Tycker det lät gott att ha dom i en gryta, så ett bra recept ska jag leta efter.
De ekologiska godispåsarna fick också följa med, och jag har smakat på de ekologiska fruktisarna som är extra sura och de var sjukt goda! hade jag vetat det hade jag klickat hem ett helt gäng!

Mu´sli tycker jag är gott att ha i yoghurten eller filen på morgonen eller som mellanmål och den här med äpple,kanel, pumpafrön och quinoa verkar riktigt god.
Teerna från Yogi är mina absoluta favorit teer så ett passande te för årstiden kom lämpligt till pass. Favoriten från yogi är "classic" smakar mycket kanel och är sjukt gott med mjölk i.

Babyprodukterna från weleda går åt och vind och väder krämen har jag inte provat förut men den ska jag smörja på Elwiras små kinder när det blir kallare ute, märkte att hon blev torrare när det var minusgrader här för ett tag sedan.

Beställde även linfröolja som är rik på essentiella fettsyror, främst omega 3- är en flytande olja och en matsked om dagen står det man ska ta.
C-vitamin i form av askorbinsýra ska jag prova på. Och tillsist var det en handcreme från weleda som jag också klickat hem. Handcreme är ett måste för mina händer som bli torra vid den här årstiden och händerna tvättas ännu oftare nu när jag är med Elwira efter alla blöjbyten och dylikt, det blir en hel del så mina händer blir extra uttorkad nu.
Ska bli trevligt att prova de nya produkterna och de ekologiska sura godisarna vet jag att jag kommer beställa igen- mums!


Postat av: HannahSthlm

Åhh..härliga ting! Älskar att hämta paket! Gonatt!:)

2008-12-01 @ 23:46:42
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: SHORTY

Du liknar Fergie på din profilbild :P lite iallafall =) ha det fint kramar Petra

2008-12-02 @ 00:43:27
URL: http://pey.blogg.se/
Postat av: Ingela

Vad många goda saker som du fick i paketet!

2008-12-02 @ 08:50:09
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: najjo

Sv: Jo, visst är den onödig, men kul ändå =)

2008-12-02 @ 08:55:14
URL: http://najjo.blogg.se/
Postat av: Linda

jag vet faktiskt inte om julkalendern egentligen är sådär jättebra i år, men jag tittar ändå! en tradition är en tradition:) bästa julkalendern måste nog vara mysteriet på greveholm - den hade allt:)

2008-12-02 @ 09:39:13
URL: http://dailyluxury.blogg.se/
Postat av: Ingela

Sv: ja Ok då...haha...jag tänkte på min formulering när jag skrev den faktiskt. Men det hade väl varit roligt om du hade fått grejerna? :-)

2008-12-02 @ 10:10:40
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: barnshoppingbloggen - allt för shoppingtokiga mamas & papas!

Åhhh va mycket roliga saker! :)

Pauluns musli brukar jag köpa på ICA, så god! Den blir ännu godare om man rostar den med lite olivolja/vatten i ugnen! Måste nog gå in och shoppa lite där jag med! :)

2008-12-02 @ 10:43:51
URL: http://barnshoppingbloggen.blogg.se/
Postat av: Emma Härnqvist

- Brukar köpa de där ekologiska godiarna i våran ICA-butik.. Försöker i den mån de går att köpa enbart ekologiska varor. Min frissa pratade dessutom om att de nu kommit en hårserie från Loreal med ekologiska produkter, äntligen!

2008-12-02 @ 13:00:39
URL: http://harnqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: