{ BRA MED H&M HOME }

Spanar runt lite på H&M HOME och hittade dessa fina ljus! Finns i flera glada färger också. Jättefina säger jag!



Lite nya och fräscha handdukar skulle jag behöva och tycker H&Ms handdukar fungerat bättre än förväntat så köper gärna några duschhanddukar också därifrån.

Dessa tvättlappar har jag använt flitigt när Ludwig var liten vid amning och nu använder jag dessa dagligen när jag tvättar bort smink på kvällarna. Dom är mjuka o tjocka och faktiskt mycket betydelsefulla för mig :)


Postat av: Melissa Lavali - Foto¤Vikt

Lämnar lite tassavtryck när jag ändå kikar förbi, jag vet ju hur mycket jag själv uppskattar en liten kommentar :) Ha en fortsatt bra kväll!



--------------------------------------



..:: Hela min värld i bilder - min viktresa med 9 tappade kg och 13 kg kvar - tips på att tjäna 600kr/värvad medlem utan krångel och Tävlingar ::..

2012-01-16 @ 23:28:16
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag älskar ljus, ett lätt sätt att skapa mysfaktor:)

2012-01-16 @ 23:40:48
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: Therese

Köpte det vita då jag tycker texten under var så fin. Få se när det kan dyka upp då de kommer med lite annat. Är det dragkedja på dina Primeboots? Funderar på ett par låga. kram

2012-01-17 @ 14:27:19
URL: http://sailorswife.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv. Hej "Erik" =) Ja jag tänkte de, oj en kille som tittar in och tycker att den ser söt och mysig ut. Men så var de inte ;) Vet hur de är ibland har man lite för bråttom ;) Kram på dig.

2012-01-17 @ 15:27:46
URL: http://dressingroom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: