Nyckel & lackning

Igår fick vi nycklarna till huset! 1 juni var det sagt, men några dagar tidigare var ju bara kul :-) Jag var där idag (i huset) för första gången sedan visningen, så det var extra skoj just denna dag.

Vi började med idag att lyfta bort alla dörrar och kökslådor/skåp för att sedan åka iväg med dom till en lackfirma och få dom vita och fina. I två omgångar fick vi åka och blev mycket mer än vi trott!
Tanken var väl först att vi skulle "strunta" i att göra något med köket eftersom tanken är att på sikt bygga ut och då göra bla köket större och då kanske behöva riva hela köket men M kunde visst inte leva med ljusgula luckor, bänkskivorna och kaklet tills dess så det ska göras om tydligen och det kommer ju bli fin fint! Jag lovar visa före & efter bilder när jag har efterbilderna då.

Den läckra plastmattan som finns i kök och hall ska även den rivas bort. Väldigt nyfikna på vad det kan gömma sig för golv därunder och M rev upp en bit som syns på bild. Svårt dock att se exakt vad som gömmer sig därunder då vi bara kollade snabbt... men tänk vad fint om det skulle vara golv som "bara" skulle kunna slipas ev. laseras! Mycket spännande tycker jag allt med huset är :-) *Så glad*


I två omgångar åkte vi iväg med dörrar, luckor och lådor till lackeringsfirman idag. Räcket som leder upp till huset tror jag får bli mitt uppdrag att få det svart! (+ slipa? jaa ska börja med att ta reda på hur jag ska gå tillväga, vilken färg osv.)

Finns en hel del trädgårdspyssel också! När jag får en lucka ska jag se till att rensa bort ogräs! Såg dessa röd/gula gullvivor idag vid huset, aldrig sett den sorten tidigare, söta rödvivor ;-)

Vad döljer sig under plastmattan som ska bort?

Postat av: Sandra

Vad mysigt och spännande med huset. Har inte heller sett de där gullvivorna tidigare.

2011-05-25 @ 22:07:39
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: elinjosefine

Vad spännande med husrenovering :) Ser fram emot se massa bilder!



Hoppas du haft en fin onsdag! Kram

2011-05-25 @ 22:27:44
URL: http://elinjosefine.blogspot.com
Postat av: *Laminie*

GRATTIS till nya huset! Det ska bli så spännande att få följa renoveringen och inredningen;). Kommer ni att ha några djur på er gård?



PS: Dina barn är så himla SÖTA!

2011-05-25 @ 22:49:49
Postat av: Therese

så glad jag blir för er skull! Grattis :) det ska bli kul att se och följa renoveingen här på bloggen. kram

2011-05-26 @ 07:23:09
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Så härligt att få flytta till hus, vi flyttade ifrån vårt för 1 år sen och bor numera i en gigantisk lägenhet. Trivs bättre än jag trodde men har visioner om ett sommarhus nånstans...nångång! :)



Ska bli spännande att få se huset...



// Nina

2011-05-26 @ 08:48:49
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Nina

Kul att ni fått nycklarna! Ska bli roligt att få se före- och efterbilder =)



kram

2011-05-26 @ 09:13:22
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Pauline

Åh kommer ju bli superfint. måste ju får komma och hälsa på er i framtiden och se hur ni har det. Kul med fix :)

2011-05-26 @ 13:31:01
URL: http://pallans.blogg.se/
Postat av: Carin - Fru A

TRägolv under mattan - helt klart! Bara att slipa & lacka. Vi har totalrenoverat ett 1920-talshus och våra trägolv (som låg under fuuula platsmattor) har vi vitsåpat och lackat med matt golvlack. Jättefint!

2011-05-27 @ 19:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: