Kalasfint & 20% rabatt

Sitter och inspireras och spanar efter festfina plagg till våra små. Sommaren är nära och lite festfina plagg vill jag fylla barnens garderober med.
Älskar verkligen How To Kiss a frogs kollektion då de har så mycket fint, härliga mönster, detaljer och mjuka material. Klänningen med fjärilar har jag ju bloggat tidigare om och den är verkligen så sommarsöt! Hade helt missat den blå mee vita prästkragar på också, så passande på exempelvis midsommarafton!

Den toksöta och festfina bodyn är ju såå söt och den hade jag klickat hem bums om Ludwig varit lite mindre. Superfin och söt som den är eller med liten cardigan över.

Har nu möjligheten att erbjuda er som läser 20% rabatt på Kidelins barnkläder till ordinarie pris, ej NS.
Uppge bara rabattkod: "onechicmama" i kassan. Kanske passa på att köpa något fint till sommarens festligheter! eller något vardagsfint, finns såå mycket fint nu hos Kidelin


Här ovan är några festfina favoriter. Allt från How To Kiss a Frog förutom cardigan högst upp till vänster som är från Mini A Ture. Klicka på bilden för att komma till webbshoppen



Postat av: Nina

Nä vad trist att den var trasig! Du kanske ska satsa på den från Oii då, superfin och bra pris =)



Kram

2011-05-17 @ 22:20:16
URL: http://petitfashion.se
Postat av: lovisa

SV: ja det ären:D

2011-05-18 @ 08:58:30
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Trixie

Tack för omtanken. Ja, skönt att hon slipper gå runt och vara så dålig.. livets gång antar jag, även om det gör ont nu. Kram

2011-05-18 @ 09:46:08
URL: http://milfshake.blogg.se/
Postat av: Moa - BEBIS I MAGEN ♥

Svar: Ja det är jätte gott :) Men svenska är bäst! Nu äter jag en ask om dagen bara för bebis skull, läst att det ska vara bra :)

2011-05-18 @ 10:06:07
URL: http://FUCKINGPOSERS.SE
Postat av: Pauline

Tänkte bara meddela dej att jag börjar bli bättre i kroppen nu:) har fått bra prover igen. måste ta värktabletter, men skillnaden är att de nu hjälper och jag kan fungera normalt igen. tänkte bara tacka dej för att du har tänkt på mig ibland och hållt tummarna på att jag ska bli bra igen. Nu är jag iallfall hoppfull på riktigt har till och med börjat träna lite smått igen :) VAd roligt att ni har skaffat hus nu. Det är härligt med hus! Själv funderar jag på att flytta tillbaka till min lägenhet i stan igen, visst trivs jag att bo i hus, men eftersom jag och P inte är ett par egentligen och inte har varit det på ett tag, tror jag det är bäst för oss båda att det blir så, så man får börja leva på riktigt. även om det kommer bli jobbigt från början. Börja om på nytt helt enkelt..

2011-05-18 @ 15:08:57
URL: http://pallans.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Koftorna är sååå underbara & klänningen jättesöt till en liten tjej



Kramkram

2011-05-18 @ 19:19:59
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: ullrika

Klänningen till höger: superfin verkligen! Och ganska praktisk.. mer blått än ljust :)

2011-05-19 @ 23:25:36
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: