I DOM LUGNASTE VATTEN...

Hej vänner!

Hoppas verkligen det blir stängda dörrar under häktningsförhandlingarna. Idag håller Norden tyst minut klockan 12.

En sak i det hela, spel som Call of Dutu, Morden Warfer borde förbjudas. Även om han förmodligen hade gjort dåden ändå. Politisk högerextremist ,något genetiskt fel, psykiskt sjuk(?) Något har drivit han att välja och vilja döda så många oskyldiga... Ur VAD börjar en sådan ondska växa fram, att planera dådet i nio år(!) och utföra det? Otroliga saker händer i världen dagligen men det hela blir ju mer påtagligt när det är närmre....

Tillbaka till spelet, han såg det som "träning" under ett år. Ett spel som kan börja med att man släpps ner på en ö, via båt eller helikopter exempelvis och man går runt och skjuter och är mycket verklighetstroget... Det finns barn i 11 års åldern som spelar det här spelet och det är också sjukt. Förstår inte meningen.

Denna förövare har fått PR som han ville och det räcker nu....

"I dom lugnaste vatten simmar dom fulaste fiskarna"

KÄRLEK TILL NORGE





Postat av: Jouline

Visst var det fint :) tänk om man hade det så! Hoppas du får en fin dag!

2011-07-25 @ 12:43:46
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

God eftermiddag snäckan.Helt sjukt det som har hänt vårt grann land..Sånt får bara inte ske.Ha en skön måndag.kram kram

2011-07-25 @ 13:05:45
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Det är vidrigt, det som hänt i Norge!

2011-07-25 @ 14:55:34
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Josephine

Jag håller med dig. Jag tror tyvärr mycket av all skit som händer har en del med tv/data spel att göra. Killarna börjar när dom är små och influenseras (om de nu heter så) av det tills dom är vuxna och får en helt vriden bild av verkligheten. En vän till min bror var med om en helt sjuk grej i våras. Han blev grovt misshandlad, hoppad på huvudet och överkörd med en bil, fler än en gång. Han var skyldig en kille 20 kr. Han överlevde som tur var men fick ligga inne länge och har ett stort är över ansiktet och kan inte gå ordentligt. Han är 21 år gammal. Vart får killarna ideerna ifrån om inte ett spel? Man sparkar och slår och sedan reser man sig upp igen och fortsätter. Och det här i Norge. Varför massor av ungdomar? Dom har knappt börjat sitt liv. Folk blir bara mer och mer dumma i huvudet!

Hemskt! Det gör mig så ledsen

2011-07-25 @ 16:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: