"DOM HAR BLIVIT STORA PÅ FÖR KORT TID"

Jag jobbade igår och kom hem till två glada små som varit med pappa hela dagen och dom hade varit ute och promenerat, gått till parken. M hade lärt Elwira dansa lite bugg så dom visade upp nya moves när jag kom hem och Ludwig dansade loss han med, fast inte med samma koordination så klart ;-)
Sedan bjöd Elwira och Ludwig upp till tryckare och så dansade vi hela familjen i vardagsrummet, verkligen helmysigt! Otroligt söta är barnen när dom dansar tryckare med varandra också

"Dom har blivit stora på för kort tid" så sa M igår och jag kan inte annat än att hålla med. Men Två små är dom fortfarande och jag njuter av den här tiden även om det givetvis är krävande ibland så är det otroligt givande och härligt med småbarntiden, för den kommer inte igen. Satt och kollade på lite gamla videoklipp från barnen var mini också, två favoriter i repris visar jag nu, förstå så små dom varit :)

Jag tänker på när dom inte kommer vara VÅRA TVÅ SMÅ längre, utan TVÅ STORA! lite "läskigt" men också roligt att fundera på framtiden.
Tänk när vi kanske kommer vara pinsamma föräldrar istället för idolerna! nää nu ska jag fortsätta njuta av våra SMÅ.

Det var väldigt dramatiskt att höra om Norge senare igår, går inte förstå och jag finner inga ord :-( en chock när jag satte mig framför datorn och läste om mardrömmen som skett hos våra grannar i väster, ofattbart.

TA VARA PÅ VARANDRA



KÄRLEK


Elwira knappt 4½ månad diggar till Bamse. Så kul att hon hänger på i refrängen :-)

Ludwig 7 veckor. Liten pratkvarn redan då!


Postat av: Nina

Tiden går verkligen alldeles för fort ; ) Kram

2011-07-23 @ 10:43:21
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Josefine

sötnosarna!

2011-07-23 @ 12:59:03
Postat av: Petra

Tiden går verkligen fort,ja får nypa mig i armen ibland för att verkligen förstå att jg varit mamma i 20 år:)men det är sååå mysigt när de blir stora och odrägliga oxå hihi kram

2011-07-23 @ 16:17:04
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Annster

Tack, tycker jag med :)

2011-07-23 @ 22:38:47
URL: http://annster.se
Postat av: Carolines hemligheter

Ja, tiden går så fort och det gäller att stanna upp i varje tidsperiod! Vår yngsta Majken har plötsligt blivit så stor, från en dag till en annan, och då vill man verkligen pausa tiden en liten stund för att hinna med :-)



Hoppas att du får en skön söndag med din fina familj, stor kram!!!

2011-07-23 @ 23:39:07
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Nathalie - Mamma till Nova&Nelly♥

Vi satt också och pratade om det när barnen kommer tycka att vi är pinsamma föräldrar och ber oss släppa av dom kvarteret innan för att inte kompisarna ska se att dom åker med oss!=)

2011-07-24 @ 00:25:01
URL: http://nathalieboquist.blogg.se/
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

tiden går fort! så söta de är :)

2011-07-24 @ 12:04:13
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Trace

Kul att du gillade Amadeus rum, alltid roligt med lite feedback :) Vad mysigt det låter att dansa tillsammans med de små. Och det måste vara fantastiskt att se att de har så mycket glädje av varandra. SJälv har jag ju "bara" en liten än så länge, men jag börjar faktiskt längta lite efter ett syskon... Får se om och när :)

2011-07-24 @ 15:28:38
URL: http://trace.blogg.se/
Postat av: Marie

Kan tänka mig att det gått fort minsann, söta är de. Ja, det är jättegod kaka det där, =D



Hemskt tragiskt det i Norge

2011-07-24 @ 19:12:57
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: nina

ja, gud, ja.. tiden går alldeles för fort.. jag skulle nästan vilja spola tillbaka tiden lite, även om det är rätt skönt att dom börjar bli större och klarar sig lite mera själva åxå.. :)



ha en härlig kväll..

2011-07-24 @ 20:34:04
URL: http://ninadays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: